Liberalii constănțeni sunt DEZAMĂGIȚI de Felicia Ovanesian, dar NU iau nici o măsură. Bourceanu: „Nu girez și nu cred în atacuri la persoană și jigniri”

A fost scandal mare ieri între city managerul Constanței, Felicia Ovanesian și senatorul USR, Remus Negoi. USR-iștii și liberalii de la municipiu mai au puțin și se iau la bătaie de mai multă vreme, ziua de duminică fiind plină de injurii de ambele părți. Este adevărat, atacurile au plecat de la Ovanesian. Lipsită de cei 7 ani de acasă, așa cum a precizat și Negoi, discursul a fost unul mizerabil. Abia astăzi au reacționat și liberalii, prin vocea senatorului Septimiu Bourceanu, președintele organizației municipale a PNL Constanța.

În ciuda dezamăgirii liberalilor față de Ovanesian, remarcăm că aceștia rămân în continuare incapabili să adopte o măsură fermă, mai ales că city managerul nu se află la prima abatere și este foarte obișnuită și convinsă că municipiul este terenul ei de joacă, unde nimeni nu are curaj să îi facă nimic.

Vreau să clarific un lucru, acum și pentru viitor: Eu, Septimiu Bourceanu, senator al României și președinte al Organizației Municipale PNL Constanța, mă delimitez clar și fără echivoc de orice fel de limbaj injurios, jignitor și agresiv. Nu girez și nu cred in atacuri la persoană și jigniri. Trebuie să arătăm constănțenilor că facem politică decent, civilizat și în interesul lor. Susțin discuțiile argumentate, chiar cu opinii diferite dar resping replicile injurioase. Indiferent dacă suntem aliați sau adversari pe scena politică, avem nevoie de decență. Spun toate aceste lucruri atât în numele meu cât și al colegilor mei din Organizația Municipală PNL Constanța”, a transmis Septimiu Bourceanu.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.