Liberalii constănțeni s-au supărat pe PSD-iști: „Județul suferă de pe urma politicilor fiscale imbecile ale guvernării voastre”

PNL Constanța și-a reintrat în drepturile opoziției și a găsit prilejul să sară la gâtul social-democraților. Iritați că PSD-iștii își apără șeful, pe Liviu Dragnea, care și-a creat în ultima vreme un obicei de a-și vărsa nervii nerealizărilor politice pe irelevanța națională de la Palatul Cotroceni, respectiv administrația prezidențială, liberalii constănțeni au încropit, în premieră am putea spune, o informare publică… gândită! Astfel, liberalii îi acuză pe PSD-iști că „vorbesc despre Iohannis că ar fi în campanie electorală, vrea să o blocheze pe biata Vasilica, premier de mare clasă și rafinament al PSD, o intelectuală rasată și o glorie a social-democrației, față de care ei, descendenții lui Mazăre și Cionstantinescu, nutresc un profund respect”.

„Iohannis se străduiește să „deformeze” rezultatele obținute de guvernările performante Grindeanu-Tudose-Dăncilă. Atât de performante încât un guvern PSD rezistă în medie mai puțin decât coafura doamnei Firea, existând o coerență guvernamentală pe măsura englezei Olguței Vasilescu. (…) Domnilor Stroe, Făgădău, Țuțuianu, până la Cotroceni ne mănâncă maidanezii în Constanța, ajung bălăriile mai mari decât casa, nu avem parcuri, parcări și trotuare, orașul este murdar iar Primăria absentă din viața comunității, județul suferă de pe urma politicilor fiscale imbecile ale guvernării voastre. Astea sunt probleme la care oamenii așteaptă rezolvări, pe subiectele astea ar trebui să comunicați public. În palatele voastre de cleștar vă ascundeți incompetența, vă ascundeți de constănțeni, dar vă dați drept buni cunoscători ai politicii naționale, ageri critici ai președintelui Iohannis, doar, doar o ajunge și la urechile lui Dragnea combativitatea voastră față de dușmanul de clasă al PSD”, susțin liberalii constănțeni.

 

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *