Spread the love

Organizația municipală a PNL Constanța anunță că nu a desemnat, până în prezent, candidații pentru Primăria municipiului Constanța și nici pe cei pentru Consiliul Județean Constanța. Informarea vine după ce liberalii s-au înghesuit recent la o întâlnire cu patronul complexului Phoenicia Hotels & Resorts, Mohammad Murad și în urma căreia s-ar fi stabilit ca acesta să fie candidatul partidului la Primăria Constanța. De altfel, Murad și-a exprimat recent intenția de a candida, fiind dezamăgit de actualul primar, Decebal Făgădău.

Astfel, liberalii dezmint asemenea mobilizări.

„Pentru a pune capăt speculațiilor vehiculate în ultima perioadă în anumite cotidiene locale, conducerea Organizației municipale PNL Constanța informează că persoanele care vor candida la viitoarele scrutine electorale se vor decide în interiorul partidului în urma consultării cu întreaga organizație, pe baza analizelor sociologice concludente, cu analize de impact”, precizează liberalii constănțeni.

Candidații PNL Constanța pentru alegerile locale din 2020 vor fi anuntați public într-o conferință de presă, în momentul în care aceștia vor fi stabiliți”, a punctat coordonatorul politic al organizației municipale a PNL Constanța, Septimiu Bourceanu.

CITEȘTE ȘI:

BOMBĂ: Mohammad Murad, CANDIDATUL PNL la PRIMĂRIA CONSTANȚA! Bola și Niculescu, OUT; Dragomir revine!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *