Liberalii constănțeni au lansat platforma de suport comunitar „Împreună Constanța”. Huțucă: „Pandemia ne demonstrează ce putere avem dacă suntem uniți!”

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a anunțat, miercuri seară, lansarea unei platforme de suport comunitar, care acționează pe trei piloni. Potrivit lui Huțucă, sunt vizați antreprenorii, persoanele aflate în dificultate și medicii de familie. Toți aceștia sunt angrenați, practic, într-un sistem de sprijin social pentru combaterea la nivel local a pandemiei de coronavirus.

„Specialiști din finanțe, economie, psihologie și asistență socială s-au alăturat inițiativei. Platforma, care era absolut necesară în aceste clipe grele pentru noi toți, are trei piloni de suport social. Primul, dedicat antrepreprenorilor, le pune la dispoziție consultanță pentru accesarea facilităților oferite de autorități. Al doilea este destinat persoanelor în dificultate. Voluntarii de la call center vor prelua apelurile și, în baza lor, vor fi găsite soluții. Pe aceeași cale, va fi acordată și consiliere psihologică. Al treilea pilon este dedicat sprijinirii medicilor de familie cu echipamente și materiale de protecție. Alături de noi sunt Asociația Sofya Tomitana, Asociația Medicilor de Familie “Tomis” și Colegiul Medicilor de Familie din Constanța. Participarea lor este esențială și ne dă garanția că, împreună, vom trece peste această încercare. Această pandemie a subliniat cât de conectați suntem unii cu ceilalți. Acest lucru vine să ne demonstreze, încă o data, de puterea pe care o avem dacă suntem uniți și dacă acționăm împreună. Așa cum statul nostru acasă, al tuturor, are forța de a opri o pandemie, așa și solidaritatea, formată din gesturi mici și la îndemână, are forța de a aduce întreaga comunitate împreună”, a transmis deputatul Bogdan Huțucă.

Toate detaliile despre platforma Împreună Constanța, disponibile AICI!

Printre inițiatorii platformei, pe lângă Huțucă, se mai află candidatul partidului la președinția Consiliului Județean, Mihai Lupu; prim-vicepreședintele PNL Constanța, Septimiu Bourceanu sau Ionuț Rusu, antreprenor.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.