Spread the love

La începutul verii, organizația municipală a PNL Constanța anunța o inițiativă ambițioasă proiectul de hotărâre privind schimbarea din funcție a viceprimarului Municipiului Constanța, Dumitru Babu. Liberalii motivau prin faptul că „demnitatea de viceprimar este o funcție eminamente politică, cei care ocupă aceste funcții fiind consilieri locali agreați de majoritatea politică constituită în cadrul consiliilor locale, care le acordă votul pe criterii preponderent de natură politică”.

Astfel, organizația municipală a PNL considera că „a sosit momentul ca Dumitru Babu să își facă bagajele și să plece din clădirea administrației locale constănțene și dintr-o funcție pe care a onorat-o cu realizări ZERO””.

„Cred că acest oraș trebuie să fie condus de oameni implicați în gospodărirea și administrarea orașului, activi și hotărâți”, transmitea, pe 25 iunie, liderul consilierilor locali liberali, Adriana Arghirescu.

Între timp, viceprimarul Babu răsuflă ușurat. Incapabil sau nu în administrație, cert este că el va rămâne în funcție, întrucât tocmai liberalii au dat o buleală administrativă. Potrivit unei informări a Primăriei Constanța către organizația municipală a PNL, intrată în posesia TOMIS NEWS, Adriana Arghirescu a semnat… de două ori! Mai exact, Arghirescu a semnat și în dreptul colegei Adriana Câmpeanu. Nu știm motivele pentru care liberalii s-au jucat cu semnăturile, cert este că proiectul de hotărâre este, astfel, ca și îngropat.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *