Liberalii au „datele preliminare” din sondajul pentru Primăria Constanța

În urmă cu o săptămână, președintele PNL Ludovic Orban a anunțat data la care partidul își va stabili candidații pentru alegerile locale. Orban a spus că, deocamdată, PNL face sondaje, pe care speră să le încheie până la finele lunii. Astfel, stabilirea candidaților de primari este 1 martie, urmând să fie validați apoi toți candidații în forul statutar. În acest context, sondajele de pe plan local trebuie să fie finalizate până în 20 februarie.

La momentul anunțului lui Orban, președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, preciza pentru TOMIS NEWS faptul că sondajul va fi finalizat în jurul datei de 15 februarie. Termenul a trecut, sondajul nu este finalizat, însă liberalii constănțeni au datele preliminare.

„Sondajul încă nu este finalizat, mai este de lucrat. Tot ceea ce pot să spun acum este că avem datele preliminare!”, a spus Bogdan Huțucă, pentru TOMIS NEWS.

În orice caz, potrivit președintelui PNL Constanța, liberalii vor fi în termen și vor menține suspansul cu privire la desemnarea candidaților pentru alegerile locale până în ultima zi stabilită, respectiv 1 martie.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.