Legea offshore va fi MODIFICATĂ în Parlament. Popescu (Energie): „România va folosi gazele din Marea Neagră în interiorul ţării!”

Modificarea Legii offshore va fi făcută prin lege, discutată în Parlament şi aprobată de toate partidele politice, pentru că România se bazează pe gazele din Marea Neagră, pe care le va folosi în interiorul ţării, a spus joi ministrul Energiei, Virgil Popescu, la Constanța.

„Nu o vom face prin ordonanţă de urgenţă sau prin proiect legislativ. Aceasta (modificarea – n.r.) se va face prin lege în Parlament. Suntem în discuţii în cadrul coaliţiei de guvernare şi eu cred că în cel mai scurt timp o să aveţi un proiect de lege depus în Parlament, asumat de către coaliţia de guvernare, pentru care eu îmi doresc o majoritate mai mare decât majoritatea guvernamentală din acest moment. (…) E păcat că s-au pierdut trei ani de zile pe vremea vechilor guverne PSD cu această lege şi s-a trenat demararea investiţiilor din Marea Neagră”, a spus ministrul Energiei.

Ministrul Virgil Popescu a participat joi alături de preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, la lansarea lucrărilor de construcţie a unei centrale de producere de energie electrică în cogenerare, la Petromidia.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.