Learciu a fost DAT AFARĂ din ALDE și și-a PIERDUT funcția de vicepreședinte al CJC! Palaz: „La muncă nu bem cafele!” Gerea: „Nu și-a plătit cotizația de mai bine de jumătate de an. Căutăm înlocuitor”

Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Daniel Learciu, și-a pierdut calitatea de membru de partid și, pe cale de consecință, funcția din administrație. Alături de Marian Cîciu şi Ionel Rusu, Learciu părăsește barca ALDE Constanța, aspect salutat atât de colegii din partid, care au multe să îi reproșeze, dar și de colegii de la Consiliul Județean.

La aflarea veștii, celălalt vicepreședinte al CJC, Claudiu-Iorga Palaz, consideră că ALDE Constanța a luat o decizie înțeleaptă.

„De morți numai de bine! Am avut o colaborare proastă! Nu colaborez cu cineva care nu muncește! Nu stăm în Consiliul Județean ca să bem cafele și să nu muncim, domnul Learciu nu a știut să muncească și… în sfârșit o decizie înțeleaptă a ALDE pentru Constanța!”, a spus Palaz, pentru TOMIS NEWS.

Din perspectiva ALDE, vicepreședintele la nivel național, Andrei Gerea, ne-a precizat că „nu e nimic spectaculos, poate puțin rușinos”.

„Nu e prea mult de spus, în cazul lui și al altor doi colegi s-a aplicat statutul pentru neplata cotizației pe o perioadă mai mare de șase luni. S-au făcut apeluri… nu a plătit, asta e, așa prevede statutul și e o campanie la nivel național pe care ALDE o face, mai ales că vorbim de funcții de conducere. Este elementul minim de partid, dincolo de activitate. Nu e nimic spectaculos, e puțin rușinos, dar atâta tot…”, a spus Gerea, pentru TOMIS NEWS.

Pe de altă parte, Learciu își va pierde și funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean.

„Asta e altceva, da! E adevărat… În primul rând, trebuie să completăm locul rămas liber și, după aceea, să propunem pe altcineva și să vedem cum reușim să impunem un nou vicepreședinte de Consiliu Județean la Constanța”, a concluzionat Andrei Gerea, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

D’ale politicii! Tăriceanu luptă cu „statul paralel“ de la malul mării: „România zilelor noastre s-a apropiat destul de mult de modelul democrației din Rusia lui Putin” Zilele lui Learciu sunt numărate!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *