Laura Danilov (candidat PNL Amzacea): „Vreau o comună în care fiecare persoană este respectată și ajutată să se dezvolte”

Amzacea este una dintre localitățile în care lucrurile au fost realizate de mulți ani cu jumătăți de măsură, iar populația este amăgită din patru în patru ani cu proiecte care par să se realizeze, însă nu sunt duse la bun sfârșit.

Laura Danilov, candidatul PNL la funcția de primar al comunei Amzacea vorbește despre finalizarea proiectelor care ar trebui să aducă bunăstare în gospodăriile locuitorilor din satele Amzacea, General Scărișoreanu și Casicea, proiecte care au fost realizate parțial și care nu fac altceva decât să îngreuneze viața localnicilor. Astfel, ea amintește despre proiectul de alimentare cu apă a satului Casicea, unde, după amenajarea rețelei, apa care ajunge la robinete este plină de rugină și noroi.

„Rețeaua nouă de la Casicea este conectată la vechea rețea de la General Scărișoreanu, care este într-o stare avansată de degradare. Trebuie să reabilităm rețeaua de la General Scărișoreanu și în acest fel vom avea apă potabilă în toată comuna“, a declarat Laura Danilov. 

Un alt proiect de infrastructură care este în derulare în această perioadă, dar care, de asemenea, se realizează cu jumătate de măsură este cel privind asfaltarea a 14 km de drumuri din localitatea Amzacea. Inițiativa este lăudabilă, proiectul este necesar, însă implementarea lasă de dorit.

„După ce au fost pietruite străzile, în această perioadă se asfaltează, însă pe drumul nou amenajat nu au loc să treacă 2 autoturisme unul pe lângă altul. Proiectul ar trebui revizuit sau ar trebui să cerem constructorului să realizeze lucrarea conform standardelor. Nu este posibil ca pe o stradă suficient de lată, în mod natural, să nu aibă loc 2 mașini“, a explicat candidatul PNL, care a adăugat că rămân 26 de km de străzi pentru asfaltarea cărora vor fi scrise proiecte prin care vor fi atrase fonduri europene.

„Putem să schimbăm mentalități doar prin dovada muncii depuse și prin implicarea tuturor factorilor. Ca locuitor al comunei Amzacea, de 30 de ani, am creat condiții pentru o viață civilizată. M-am opus desființării Grădiniței Casicea, am conectat la internet Școala Generală Scărișoreanu și am contribuit la dotarea acesteia cu materialele necesare procesului instructiv-educativ. Vreau să locuim într-o comună în care fiecare persoană este respectată și ajutată să se dezvolte, care oferă oportunități egale pentru toți locuitorii. Știu ce am de făcut și, din experiența de director de școală, mai știu că doar atunci când ai putere de decizie poți schimba mai ușor lucrurile. Îmi propun să fiu primarul care va face comuna Amzacea să arate demnă de secolul 21, prin susținerea tineretului, îmbunătățirea infrastructurii și dezvoltarea investițiilor locale“, a completat Laura Danilov.

Ea a mai spus că și-a propus ca în fiecare localitate să fie amenajate locuri de joacă, iar grădinița cu program normal să fie transformată în una cu program prelungit pentru a veni în sprijinul părinților care lucrează și care nu au cu cine să-și lase copilul după grădiniță.

„În acest fel, copiii vor fi în siguranță, iar părinții nu vor mai trebui să improvizeze soluții sau să fie mereu pe fugă pentru a ajunge să ia copiii de la grădiniță“, a explicat Laura Danilov.  

COMANDAT DE PNL CONSTANȚA, COD AEP 21200012

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *