LANSARE Echipa Constanța – Capitala Tineretului din România 2021-2022 inaugurează programul #ComeToSEAus

Sâmbătă, 17.07.2021, începând cu ora 14:00, întreaga comunitate constănțeană, dar și turiștii prezenți în orașul nostru vor avea ocazia de a participa la evenimentul de inaugurare a programului #ComeToSEAus în Portul Turistic Tomis. Mai multe detalii despre eveniment se regăsesc AICI!

Acest eveniment are ca scop principal prezentarea oficială a programului #ComeToSEAus și derularea de activități complementare în raport cu cele 5 direcții specifice asumate și anume: ComeToSEAus Smart; ComeToSEAus Artsy; ComeToSEAus Together; ComeToSEAus Cool și ComeToSEAus Green.

PROGRAM DE DESFĂȘURARE:

  • 16:00-18:00 Atelier #ComeToSEAusTOGETHER
  • 17:00-19:00 Treasure Hunt by CCTR
  • 19:00-20:00 Atelier #ComeToSEAusARTSY
  • 21:00-23:00 Mix DJ AlbWho

Atelier #ComeToSEAusTogether – atelier de lucru special dedicat direcției TOGETHER din cadrul programului. Acesta este un eveniment de tip networking în cadrul căruia organizațiile de/pentru tineri din Constanța vor prezenta proiectele derulate și vor discuta despre oportunități de colaborare pe perioada derulării programului #ComeToSEAus. Membrii echipei de implementare vor purta discuții cu reprezentanții organizațiilor constănțene – în vederea prezentării punctuale a tuturor proiectelor incluse în programul #ComeToSEAus. Reprezentanții ONG-urilor interesate se pot înscrie completând URMĂTORUL FORMULAR!

TREASURE HUNT – cel mai cool treasure hunt din Constanța va începe la ora 17, pornind din Portul Turistic Tomis. Înscrierea participanților se va face până pe data de 16 iulie, ora 23:59. Persoanele interesate se pot înscrie accesând URMĂTORUL FORMULAR!

Atelier #ComeToSEAusARTSY – momente artistice dedicate direcției ARTSY din cadrul programului descriere. Vă așteptăm la un show de tobe (Barbarossa Samba Group) și picioroange, la fel cum vedeți la marile festivaluri.

MIX DJ VIP – pe tot parcursul evenimentului vom avea asigurată muzica – de un tânăr DJ constănțean- Octavian NANU. De asemenea, după finalizarea atelierelor tematice vom avea și un DJ consacrat AlbWho pentru menținerea atmosferei.

ACCESUL în cadrul evenimentului este permis doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2; persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore; respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Proiectul „#ComeToSEAus” este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Constanța (FONT CT), fiind un proiect de interes general finanțat din fonduri nerambursabile. „Capitala Tineretului din România” este un program național guvernat de Consiliul Tineretului din România (CTR), Federația Tinerilor din Cluj (FTCluj), PONT și Banca Comercială Română (BCR), iar în perioada 2 mai 2021 – 1 mai 2022, titlul este deținut de orașul Constanța.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *