Spread the love

A trecut mai bine de o lună de când viceprimarul cu atribuții de primar al orașului Techirghiol, Iulian Soceanu (FOTO), preciza pentru TOMIS NEWS că mesele și umbrelele unei crâșme apărute chiar la intrarea în Teatrul de Vară, ce poartă numele marelui actor, Jean Constantin, vor dispărea.

Astăzi se împlinesc șase ani de la trecerea în neființă a actorului, iar Iulian Soceanu încă nu s-a ținut de cuvânt. Ca orice liberal cu care ne-am obișnuit, insistă în gafe și a reușit să transforme Teatrul de Vară „Jean Constantin” într-o bătaie de joc la adresa marelui actor constănțean. Practic, instituția s-a transformat în locație de grătare.

De altfel, terasa respectivă, „Pub Techirghiol”, aparține lui Iulian Soceanu, prin societatea comercială „Iulmar Fashion”. Acesta nu a recunoscut luna trecută că terasa îi aparține.

„Nu este ilegal, a fost o situație de moment, alea nu vor mai fi prezente acolo. (…) Ăăă… îmi solicitați… o să mă interesez să văd care e situația exactă, o să mă uit, trebuie să verific foarte în regulă care este, să nu dau un răspuns eronat”, spunea atunci Iulian Soceanu, pentru TOMIS NEWS.

Timpul a trecut și nici vorbă de „situație de moment”.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Liberalii lovesc din nou: Teatrul de Vară „Jean Constantin” din Techirghiol transformat în crâșmă cu grătare

IMG_0406

Organizația PSD Techirghiol a dorit să organizeze, joi, o întâlnire politică la Teatrul de Vară și nu a reușit, după cum ne-a precizat candidatul PSD la primăria Techirghiol, Florea Constandin (FOTO).

florea„Am vrut să facem o întrunire politică în Teatrul de Vară, care e local public și care are un director! Am solicitat conform normelor clădirea pentru astăzi. Când trebuia să vedem starea teatrului de vară, era un depozit imens de materiale ale pub-ului actualului viceprimar cu atribuții de primar. Intrarea e ocupată de mesele pub-ului și pe peretele teatrului de vară scrie „PUB – SALON”! Am contramandat întâlnirea noastră, pentru că am vrut să introducem tineretul într-o casă de cultură, nu într-o cârciumă! Teatrul de Vară este o anexă a cârciumii lui abuzive! Am făcut o plângere directorului casei de cultură la Poliția Techirghiol, pentru afilierea și folosirea activelor casei de cultură în scopuri proprii și am făcut o plângere penală actualului viceprimar pentru abuz în serviciu, pentru că folosește Teatrul de Vară în interes personal! (…) Terasa este construită abuziv pe treptele teatrului de vară, unde toată ziua sunt clienți! El are o parte din teren și a lungit cârciuma cât a avut nevoie, deci acolo ilegalitatea este foarte mare. (…) Pompierii au fost și nu au luat nici o măsură! Teatrul de Vară este folosit ca anexă a pub-ului și în calitatea lui de viceprimar închiriază utilaje pe la oameni, iar grădina Teatrului e folosită pentru repararea tractoarelor! Multe lucruri au fost depozitate acolo, nici acum nu sunt luate toate, au mai rămas niște corturi. Au mai rămas scaunele și scena, care sunt vai de ele, iar poarta se deschide numai prin spate, să intrăm ca slugile, ca „negri pe plantație”! Ne tratează cu aroganță, parcă e stăpânul orașului. Ca atare, nu putem să facem întrunirea și chiar dacă intrăm prin spate trebuie să ocolim corturile lui, printre bălării. Directorul e pus politic de actuala putere liberală care a făcut harcea-parcea, au făcut ce au vrut!”, a spus Florea Constandin, pentru TOMIS NEWS.

pub salon

Din imaginea atașată reiese că Iulian Soceanu consideră că Teatrul de Vară este o crâșmă! Totodată, în interiorul clădirii au loc reparații de… tractoare!

TRACTOR2

Facebook Comments

5 thoughts on “La șase ani de la dispariția marelui actor, Jean Constantin, liberalii îi terfelesc imaginea la Techirghiol. Soceanu s-a trezit cu plângere penală”

  1. Constat ca locuitorii orasului TECHIRGHIOL cunosc comportamentul de huligan al lui Constandin Florea si pot dovedi si prin imagini audio-video acest lucru.Intrati pe adresa lui
    de facebook si veti lectura conflictele avute cu diversi cetateni ai orasului.Nu a invatat nimic din plinbarile lui pe la toate partidele politice.Va rog sa ma credeti ca nu avem ce sa pretindem de la acest individ si va rog sa votati oameni care nu au incalcat legea in acesti 26 de ani.Sa aiba curajul sa povesteasca cum angajeaza si foloseste munca la negru.Cite sanctiuni a primit de la ITM.Povestiti oameni buni care ati luat carburanti de la el,cum ati ajuns cu masinile in SERVICE. D-nul SOCEANU este dupa mine primarul necesar pentru acest oras.

  2. Chestia cu Teatrul de vara nu tine dacet pentru cei care nu stiu adevarul. Constandin Forea a cerut permisiunea sa faca o intrunire electorala la Teatrul de vara, iarba era tunsa, i s-au creat conditii, dar neavand persoane care sa vina la intrunire a renuntat cerand ca intrunirea sa se faca IN INTERIORUL pubului. I s-a raspuns ca trebuie sa vorbeasca cu administratorul Pabului, sa perfecteze conditiile in care va realiza aceasta si a renuntat si la asemenea idee. De aici a inceput sa brodeze ceea ce a scris cineva, caci el singur nu poate decat sa in jure si sa scuipe invective, altceva nu produce mintea lui, nu degeaba i se spune Florin Nebunul ! Asa ca nu liberalii lovesc din nou, ci “Dorel” a comis-o iar ! De ce nu-i de mirare ? Omul a fost in PDL din partea caruia a candidat, a trecut la PNL si a vazut ca nu are sanse, de aceea a facut ce stie el mai bine si a scos-o din joc pe Adriana Slincu, cea care ar fi candidat la primarie din partea PSD. Acum el este PSD, pe modelul “L’etat c’est moi”. O sa dea bani, bautura, asa cum este obisnuit si cum a facut la toate alegerile, ma gandesc poate ca acum nu-i mai merge si-l aresteaza, nici nu ar fi prima data in viata lui. Daca Adriana Slincu ar fi candidat, ar fi fost un contracandidat serios si periculos, el este un nimic si va ramane un nimeni. Florea, stai acasa, imbata-te, fa scandal, injura pe cine iti iese in cale, asa cum ai facut ani la rand in sedintele de Consiliu Local, impreuna cu Petre Nicolae si Paraschiv Eliza cand sedintele erau un balamuc, motiv pentru care primarul Zamani Gheorghe a facut greva mai multe luni. Asta esti tu, un neica nime’n drum si asta vei ramane. Mai construieste niste case pe care sa le vinzi fraierilor ca sa faci bani de campanie si de presa !

    1. De ce mi-ati sters postarea ? Asta dovedeste ca nu sunteti nici seriosi, nici impartiali. Ramaneti cu indivizi gen Constandin Florea si veti face presa la anu’ si la vanatoru’ !

  3. Comentariile lui Constandin Florea facute la adresa viceprimarului Soceanu Constantin Iulian dovedesc faptul ca cel care ataca liberalii, in special pe presedintele PNL Techirghiol, nu are proiecte pentru eventualitatea ca ar castiga in alegerile locale din 2016. La fel a procedat si in alegerile din 2008 si 2012. A insultat, a amenintat, a mintit tot prin hartii multiplicate la copiator pe care , prin”oamenii” lui, le-a indesat in cutiile postale ale techirghiolenilor. In 2008 a pierdut primaria la un vot si a facut tevatura, scandal, reclamatii la tribunal. In 2012 Stan Adrian a avut 80% din voturi, iar Constandin Florea, 20%. Concluzia este ca techireghiolenii cunosc “marfa” si nu voteaza un cal mort niciodata, ei fiind mai inteligenti decat presupune “domnul” in cauza. In rest, succes in alegeri celui care a dovedit in 7 luni ca stie ce are de facut ca primar pentru ca a facut : a terminat proiectul gradina botanica, oprind eventuala falimentare a orasului Techirghiol prin inapoierea catre UE a sumei de 1500000 de euro daca acest proiect nu ar fi fost terminat pana in decembrie 2015. De asemenea a terminat si finisat parcul din fata Sanatoriului Balnear Techirghiol si parcul de joaca pentru copii, tot de pe malul lacului, pe care l-a imprejmuit pentru a fi protejati copiii si obiectele de joaca. Rezolva periodic problema cainilor comunitari prin metodele secolului in care traim, nu prin otravire cum fac altii din alte localitati. A continuat pietruirea strazilor si asfaltarea altora, asa cum s-a hotarat in Consiliul Local. Conduce prin oameni pentru oameni. Si gunoiul este ridicat la intervalele stabilite, nu mai stau pubelele cu saptamanile fiindca nu vin gunoierii sa ridice deseurile menajere. Pentru ca omul Soceanu Constantin Iulian s-a dovedit gospodar, fiindca face parte dintr-o familie de gospodari, fiindca nu este betiv, scandalagiu, intrigant, neserios, farsor va castiga, cu siguranta, votul cetatenilor din Techirghiol in 5 iunie 2016.

    1. Comentariu facut suna a reclama ieftina Pnl. Mai lipsea sa spuna ca este membru pnl, dar i-a fost rusine sa mentioneze. Sunt impartial total, dar vreau sa spun ca Constantin Florea a castigat alegerile in 2008 cu un vot in plus fata de Stan, nu a pierdut cu un vot cum afirma Soceanu in comentariu sub pseudonim de femeie. I-a fost anulat votul nelegal de un membru PDL din BEJ contrar atributiilor constitutionale ale comisiei elecorale care era vanduta Pnl. Iar votul masiv de 80% din 2012 a fost strict USL vot politic si ce primar a adus ? Unul care a vandut la propriu increderea oamenilor din Techirghiol, fiind prins luand mita in parcare. Deci ce credeti ca e mai bine acum pentru Techirghiol ? Un pnl-ist, Soceanu, care lua spaga impreuna cu Stan si care asteapta sa puna coruptia la conducere sau Florea Constantin care mereu incearca sa faca ceva util pentru oameni si care este impotriva coruptilor ? Deci cine credeti ca merita ? Cred ca raspunsul este foarte clar !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *