La PSD Constanța se transmit mesaje „codate” pentru Stroe. Vișan: „Realitatea convenabilă în care democrația de partid este doar de fațadă trebuie RESETATĂ!”

PSD Constanța este într-un moment de răscruce. Balamucul legat de alegerile pentru conducerea organizației municipale este fitilul care declanșează răfuieli în toată organizația județeană. Acum două weekenduri trebuia să aibă loc aceste alegeri, însă anunțarea candidaturii pentru funcția de președinte pe ultima sută de metri din partea deputatului Lucian Lungoci a dat peste cap toate planurile președintelui Felix Stroe și a lui Ion Dumitrache, cel care trebuia să fie ales în respectiva funcție.

Între timp, s-au coagulat taberele: Stroe, Dumitrache și o serie de primari, pe de-o parte și Liviu Tit Brăiloiu, Marius Horia Țuțuianu, Lucian Lungoci și o serie de primari și… fostul deputat George Vișan, de cealaltă parte. Acesta a fost curtat de tabăra adversă, dar a ajuns la concluzia că reforma PSD Constanța este o chestiune arzătoare și, prin urmare, se regăsește în aripa mai… tânără a formațiunii.

Joi, George Vișan a transmis un text cu multe… subînțelesuri: „Și ne mirăm de ce pierdem alegerile?!Trăim cu amintirea când eram “mari și tari”. Nu mai suntem. Să fim sinceri! Locul 3 nu este onorant”, transmite Vișan cu tărie, de la care înțelegem că lucrurile sunt clare: Stroe și Dumitrache trebuie să facă un pas în spate:

„Vorbim despre viitor și trăim în trecut! Dincolo de inevitabilele convingeri difuze ale prezentului, să nu mai inventăm povești despre ce vom face. Este timpul să trecem la treabă! Să dovedim că FACEM! Și să ne asumăm ce am făcut. Mai mult sau mai puțin bine. Să învățăm din greșeli și să nu le mai repetăm. Realitatea convenabilă în care democrația de partid este doar de fațadă trebuie resetată. PENTRU CĂ MERITOCRAȚIA TREBUIE SĂ CONTEZE! Și ne mirăm de ce pierdem alegerile?!Trăim cu amintirea când eram “mari și tari”. Nu mai suntem. Să fim sinceri! Locul 3 nu este onorant. Pentru că acolo suntem în opțiunile electoratului constănțean. Asta ne obligă să analizăm ce nu am făcut și cu cine bine, să recunoaștem și să ne asumăm rezultatele, dar și greșelile. Și nu trebuie să fie o “vânătoare de vrăjitoare”! Pentru că vina este a tuturor! Mai mare sau mai mică. Este vorba despre ce vom face de acum înainte la următoarele alegeri. Despre asta este vorba! Despre viitor! Pentru că propria noastră “aroganță și suficiență” … ne-a adus aici. Și, dincolo de ceea ce spun adversarii noștri… NOI! Cei din PSD Constanța avem cea mai bună ECHIPĂ! Și cred că este timpul să nu mai întoarcem la nesfârșit și celălalt obraz! Echipa PSD Constanța, are datoria să câștige! Pentru că am demonstrat că am guvernat pentru oameni! Acesta TREBUIE să fie singurul nostru principiu în politică: PENTRU CONSTANȚA ȘI PENTRU CONSTĂNȚENI!”, a transmis Vișan.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *