La numai un an, David duce o luptă crâncenă cu cancerul. Ajută-l și tu să se bucure de copilărie!

David Caragea este un băiețel ce nu se poate bucura de copilărie ca orice alt copil, pentru că a fost diagnosticat cu o formă de cancer în faza IV. În timp ce alți copii aleargă prin parc sau se bucură de jucării, David descoperă viața de spital și înțepăturile repetate ale acelor. La doar un an și 6 luni, David este un luptător care are nevoie urgent de suma de 90.000 de euro pentru a duce la bun final tratamentul la o clinică privată din Turcia și pentru a le bucura din nou zilele părinților cu zâmbetele sale. Tratamentul constă într-o operație și ședințe de chimioterapie timp de șase luni. Asociația „Salvează o inimă” a demarat în luna iunie o strângere de fonduri pentru David. Până în prezent, din donații s-au strâns aproximativ 28.500 de euro din cei 89.000 necesari, iar timpul rămas pentru a dona este de 38 de zile.

david

Modalități de susținere a campaniei umanitare

Există mai multe modalități de a dona pentru cazul lui David, cea mai la îndemână fiind varianta de SMS de 2 Euro la 8832 cu mesajul ”David”. Numărul de SMS 8832 este valabil în perioada 1 iulie – 30 iulie 2019 și nu se percepe TVA pentru donațiile realizate de pe abonament. În cazul cartelelor preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului, costul total al SMS-ului fiind de 2 Euro.

Până în prezent, au fost trimite aproximativ 700 SMS-uri a câte 2 Euro. Donațiile se pot face și direct de pe site-ul Asociației ”Salvează o inimă”, prin card sau Paypal, suma minimă care poate fi donată este de 2 Euro.

Persoanele juridice pot susține acest caz printr-un contract de sponsorizare. Contractul trebuie completat și trimis prin poștă sau curierat rapid la adresa Asociației (Sat Boscoteni, Comuna Frumuşica, Judeţul Botoşani). Nu în ultimul rând, cei care doresc să îl vadă pe David zâmbind din nou pot dona direct în conturile Asociației, cu mențiunea ca în momentul în care se face donația, să se specifice numele de familie al copilului – Caragea. Conturile în care se poate dona sunt: Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX; Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001; Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.