La Mangalia, USR joacă rolul de anexă a PSD

Politica de reformare și de promovare a oamenilor noi și tineri nu se bucură de mare succes în teritoriu. USR calcă în străchini la Mangalia, unde aproape că insistă să nu realizeze mare lucru, politic vorbind.

Anul trecut, USR l-a desemnat pe Dumitru Paris pentru funcția de primar al Mangaliei. Paris (32 de ani), este absolvent al Academiei Navale, dar lucrează într-o instituție controlată de… PSD: SPIT Constanța. De altfel, Paris este constănțean și s-a mutat în Mangalia abia anul trecut. În Mangalia, se pare că nu este singura lui legătură cu PSD, politicienii locali vorbind despre faptul că Paris este omul lui Zanfir Iorguș, candidatul PSD – ALDE – PNȚCD pentru primărie. Astfel, rolul lui Paris ar fi unul foarte clar: să saboteze USR. Un prim semn este dat la depunerea candidaturilor și semnăturilor de susține. USR Mangalia a depus luni listele cu… doar 9 poziții pentru funcția de consilier local, din 24 cât are o listă completă, adică mai puțin de jumătate. Cu alte cuvinte, USR Mangalia nu reușește să fie un magnet pentru tineri și nici nu și-a propus să fie un partid care să conteze în arena politică mangaliotă.

În acest context, liberalii de la Mangalia au reacționat imediat:

„Iată de ce, noi, cei de la PNL, am insistat ca forțele de dreapta să susțină un singur candidat la Primărie, așa cum își dorește majoritatea cetățenilor Mangaliei și cum își doresc și simpatizanții USR+, după cum arată sondajele”, au transmis liberalii de la Mangalia.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *