La GSP, salariile se plătesc doar la amenințările angajaților. Încă un protest reușit la ușa lui Comănescu

Nu trece o săptămână fără circ la poarta Grup Servicii Petroliere, compania condusă de Gabriel Comănescu fiind și vineri vizitată de angajații, pe bună dreptate, nervoși din cale afară.

CITEȘTE ȘI:

A reînceput nebunia la GSP. Comănescu a trimis Upetrom 1 Mai în insolvenţă, angajații se pregătesc de încă o rundă de greva foamei

Astăzi, opt salariați ai GSP s-au dus cu un singur plan, poate singurul eficient, din ce s-a putut observa până acum: banii sau greva foamei! Rețeta a funcționat și de această dată, deși conducerea a încercat o bâlbâială prin politica „datului de gard”, susținând, din nou, că nu s-ar putea face plăți astăzi, că există un plan de eșalonare (niciodată respectat de conducerea companiei), însă, într-un final, confruntați cu piciorul în prag, respectiv greva foamei, au revenit la gânduri mai bune pentru cei opt angajați. Aceștia au ajuns încă de la orele dimineții și au de recuperat drepturi salariale consistente, între 2.000 și 14.000 USD.

„Am făcut o listă cu băieții prezenți, opt la număr și am înaintat-o directorului. Dacă până la 13:00 nu se fac plățile, vom chema ambulanța și intrăm în greva foamei. (…) Au stat mult până au găsit actele tuturor. Eu am de luat 5.000 de dolari, ceilalți au de primit între 2 și 14.000 de dolari. Au băgat săptămâna trecută o rată de 2.000, acum vor tot atât și până pe 14-15 septembrie încă o rată. Dacă se țin de promisiune și fac astăzi o plată, vom pleca. Dacă nu, vom intra în greva foamei”, ne-a precizat, inițial, M.I.

Între timp, s-au „găsit” și toate eșalonările și reprezentanții GSP au garantat că astăzi vor fi făcute plățile promise.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “La GSP, salariile se plătesc doar la amenințările angajaților. Încă un protest reușit la ușa lui Comănescu

  • miercuri, 25 octombrie 2017 la 07:31
    Permalink

    Chiar acum un grup de vreo 20 de angajați s au strâns în fata sediului pentru o noua grevă

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.