Spread the love

Primăria Municipiului Constanța anunță, vineri, faptul că a început astăzi plantările de primăvară. Astfel, decorul peisagistic existent a fost completat cu 80 de arbori. S-au plantat mesteceni, meri, pruni și corcoduși decorativi, precum și arțari.  

Potrivit municipalității, primele plantări au avut loc pe scuarurile de pe străzile Adam Ion, Maramureș, Crișana, Banu Mihalcea și I.G.Duca.

Campania de plantare va continua și în perioada următoare. Atâta timp cât condițiile meteorologice o vor permite , vor avea loc mai multe acțiuni de plantare inițiate și derulate prin grija serviciului de specialitate Gestionare Spații Verzi din cadrul Primăriei Municipiului Constanța. Se vor planta în continuare arbori, arbuști, flori anuale și perene.

Potrivit Primăriei, toate exemplarele de plante achiziționate sunt din specii ornamentale de forme şi culori variate, cu înflorire eșalonată pe parcursul unui an, rezistente la condițiile specifice de climă şi sol.

„În situația în care constatați acte de vandalism sau de sustragere a arborilor, arbuștilor și a florilor de pe teren vă rugăm să anunțați acest lucru la numerele de telefon: 0241.55.00.55 – Dispecerat Primăria Constanța și 0241.484.205 sau 0799.606142 ( WhatsApp) Direcția Generală Poliția Locală”, au mai precizat reprezentanții municipalității.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *