La apelul comunității elene Elpis: Minoritățile din Constanța strâng rândurile pentru recuperarea sporturilor și jocurilor tradiționale

Marți a avut loc la Constanța o întâlnire cu reprezentanții minorităților, scopul întrunirii fiind legat de jocurile și sporturile tradiționale. Astfel, conducerea Asociației Române a Jocurilor și Sporturilor Tradiționale si reprezentanții minorităților din Constanța au stabilit modalitatea de colaborare pentru recuperarea manifestațiilor în cauză din cadrul comunităților de minorități.

Cu această ocazie a fost stabilit faptul ca ulterior să fie organizat un festival al jocurilor și sporturilor tradiționale în cadrul căruia, pe lângă cele tradiționale românești, fiecare minoritate va avea ocazia să prezinte jocurile specifice comunității. Apreciem mult deschiderea manifestată de către participanți pentru astfel de activități care pot avea ca rezultat promovarea în comun a tradițiilor sportive și culturale din România. Mulțumim mult tuturor celor care au participat la această primă întâlnire, cu mulțumiri speciale domnului Toni Antoniadis (Președintele Comunității Elene ,,Elpis”) care a făcut posibilă organizarea acestei activități”, au precizat cei participanți la eveniment.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.