La 12 ani se luptă cu o boală gravă. Un simplu SMS îi poate salva zâmbetul!

O fetiță de numai 12 ani, Toma Rebecca, a fost diagnosticată în urma unor consultații cu scolioză gravă. Medicii i-au recomandat mai multe ședințe de terapie și utilizarea unui corset tip Milwaukee. Din păcate, cu toate că a urmat o lungă perioadă de tratament, rezultatele nu au fost cele așteptate de către familie. În urma unor investigații amănunțite la o clinică din Munchen, (Poliklinik Klinikumrechts der Isar), doctorii au diagnosticat-o cu  scolioză toraco lombară severă. Vestea a picat ca un trăsnet pentru părinții fetiței, și asta deoarece nu își pot permite costurile operației și recuperării – aproximativ 46.500 de euro. 

Cum o putem ajuta pe Rebecca?

Cine vrea sa ii ofere Rebeccăi o mână de ajutor poate trimite un SMS de 2 Euro la 8832, cu textul “Rebecca”. Fiecare mesaj trimis înseamnă o şansă în plus pentru sănătatea şi viitorul fetiţei. De asemenea, donaţiile pot fi făcute şi online – AICI, prin transfer bancar, în conturile Asociaţiei “Salvează o inimă”:

RO05BTRL00701205W82870XX (cont în lei)

RO28BTRLEUR CRT00W8287001 (cont în Euro)

RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în dolari)

„Asociația “Salvează o inimă”, înființată pe 17 decembrie 2012, a reușit să salveze, până în prezent, peste 250 de copii cu malformații grave. La campaniile umanitare organizate de asociație, s-au alăturat peste 60.000 de persoane și companii românești și internaționale”, au precizat reprezentanții asociației.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *