Klaus Iohannis, mesaj pentru antreprenori: „REPROFILAȚI-VĂ! Este o oportunitate să promovăm produse românești”

La Palatul Cotroceni a avut loc, luni, de la ora 12.30, o nouă ședință de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19, întâlnire la care au participat prim-ministrul României, Ludovic Orban, Ministrul Finanțelor Publice, Vasile Cîțu, Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, și Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode.

În cadrul acestei ședințe, Iohannis și-ar fi exprimat nemulțumirea față de activitatea unor miniștri în plină criză. Este vorba despre ministrul Finanțelor și ministrul Fondurilor Europene.

La finalul ședinței, Președintele României a susținut o declarație de presă, după ora 14:00, în cadrul căreia a îndemnat antreprenorii români la… reorientare din punct de vedere al producției.

„Am început să identificăm producători români care vin și oferă materiale (de protecție – n.r.) și primele rezultate nu au întârziat să apară. Am aflat astăzi că deja există producători de-ai noștri care s-au reprofilat, care vor produce măști, halate de protecție pentru medici, alții lucrează la materiale mai complicate, de exemplu ventilatoare, necesare pentru secțiile de urgență. Cu această ocazie, mă adresez antreprenorilor: fiți proactivi, veniți cu idei către guvernanți! Suntem interesați să promovăm produse românești în această perioadă cu precădere. Este o oportunitate foarte bună pentru mediul românesc. Repet pentru toți: haideți să respectăm normele stabilite de autorități, pentru a opri răspândirea acestui virus!”, a transmis Klaus Iohannis.

CITEȘTE ȘI:

Klaus Iohannis: „După această criză, care VA MAI DURA, vom face o ANALIZĂ LA SÂNGE a întregului sistem spitalicesc!”

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: „Persoanele care au mai multe contracte și unul este activ NU beneficiază de fondurile aferente șomajului tehnic”

Klaus Iohannis: „Situația economică se ÎNRĂUTĂȚEȘTE CONSTANT! Avem mare nevoie de acțiune coordonată la nivelul Uniunii Europene”

Ludovic Orban, la recepția PRIMULUI lot de izolete, de concepție românească: „Capacitatea de producție va crește”

Klaus Iohannis anunță RECTIFICARE BUGETARĂ: „Este nevoie de oameni, dar și de BANI pentru Sănătate”

Cursă CONTRACRONOMETRU pentru echipamente medicale! Orban: „Am avut contracte care NU au fost onorate”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.