Klaus Iohannis cere românilor din diaspora să NU vină acasă de sărbătorile de Paște: „Ne sunt dragi, dar de aceste sărbători nu se poate”

Președintele Klaus Iohannis a cerut joi românilor din diaspora să nu vină în țară cu ocazia sărbătorilor pascale, pentru ca autoritățile să nu fie îngreunate în procedurile de combatere a răspândirii de coronavirus.

Se apropie sărbătorile pascale. Trebuie să le spunem cu tristețe, dar și cu sinceritate, să nu vină în acest an acasă de sărbători. Românii din afara granițelor ne sunt dragi. Ne dorim să-i vedem, ne-am dori să fim împreună, dar în acest an, de aceste sărbători nu se poate. Este trist, dar trebuie să fim sinceri pentru a nu crea așteptări care pe urmă nu se împlinesc”, a spus Klaus Iohannis, într-o videoconferință cu premierul, cu ministrul Afacerilor Interne, cu prefecții și cu șefii instituțiilor publice deconcentrate.

Pe același subiect:

Stocurile sanitare, aproape de ZERO. Orban calmează populația: „Vom dezvolta capacități de producție”

Parlamentul a ADOPTAT, în formulă inedită, STAREA DE URGENȚĂ decretată de Klaus Iohannis

Codul Penal, modificat de Guvern: PEDEPSE mai MARI pentru zădărnicirea combaterii bolilor! DOSAR PENAL pentru „omisiunea de a oferi date”

Orban a suplimentat bugetele Ministerului Sănătății și al Afacerilor Interne. Măsuri pentru angajatori și angajați: „Garantăm CREDITE pentru IMM-uri și asigurăm șomajul tehnic”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.