Klaus Iohannis a RESPINS propunerea de premier din partea PSD-ALDE

Președintele României Klaus Iohannis a respins, marți, propunerea PSD- ALDE  de premier, în persoana lui Sevil Shhaideh.

Săptămâna trecută când am avut consultări cu partidele politice PSD și ALDE, care au ținut să vină împreună, mi-au propus-o pe doamna Sevil Shhaideh pentru poziția de premier. Am cântărit cu grijă argumentele pro și contra și am decis să nu accept această propunere”, a declarat Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Iohannis a amânat săptămâna trecută eventuala desemnare în funcția de premier a propunerii făcută de PSD pentru perioadă de după Crăciun.

Sevil Shhaideh, propusă de PSD-ALDE pentru funcţia de premier, are 52 de ani, este de religie musulmană, este absolventă de ASE, iar timp de aproape 20 de ani a lucrat în Consiliul Judeţean Constanţa, instituţie condusă, din 2004 şi până în vara acestui an, de Nicuşor Constantinescu.

Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a declarat, marţi, că „pentru binele României, PSD-ALDE-UDMR ar trebui să vină cu altă propunere de premier mult mai sigură şi mai înţeleaptă”.

CITEȘTE ȘI:

Făgădău a intrat în delirium tremens! Omagii aduse lui Shhaideh: „Un ochi îmi plânge, altul râde. Este o victorie a funcționarului public, acuzat mereu că nu muncește”

CITEȘTE ȘI:

 Nicușor Dan: „Sevil Shhaideh a ajuns în Ministerul Dezvoltării prin gruparea Mazăre – Constantinescu” 

CITEȘTE ȘI:

Sevil Shhaideh, din Constanța, propunerea PSD-ALDE pentru postul de prim-ministru. Dragnea: „Dacă propunerea va fi refuzată, ne vedem în altă parte!”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.