Kelemen Hunor, despre revocarea Avocatului Poporului: „Accept toate deciziile instituţiilor statului, pentru că altfel… facem ȚARA VARZĂ!”

Liderul UDMR Kelemen Hunor a afirmat că trebuie acceptată decizia CCR în legătură cu Avocatul Poporului, pentru că altfel „facem ţara varză”. Vicepremierul consideră că ar trebui să fii un pic inconştient să deschizi acum din nou procedura de revocare. Kelemen Hunor a afirmat, miercuri, că nu s-a discutat deloc în coaliţie despre revocarea Avocatului Poporului:

Nu am avut nicio discuţie. Persoana domnului Fabian nu are nici legătură cu ce s-a întâmplat (…) Nu am discutat, nici nu o să discutăm despre acest subiect. Eu nu doresc nimic în acest moment legat de Avocatul Poporului. Ne place sau nu ne place, eu, ca un om democrat, accept toate deciziile instituţiilor statului, pentru că altfel facem ţara varză”, a declarat Kelemen Hunor.

Întrebat dacă revocarea Avocatului Poporului este un subiect închis, Kelemen Hunor a afirmat: „Este o decizie a CCR. Ar trebui să fii un pic inconştient să deschizi acum din nou procedura”.

CCR a decis că revocarea din funcţie a Avocatului Poporului este neconstituţională, iar Renate Weber a revenit în funcţie.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *