Jeacă și Făgădău, alături de forțele armate, la baza de la Mihail Kogălniceanu, cu prilejul Zilei Recunoștinței

La invitația comandantului  Black Sea Area Support team, colonel Vesely Murray; prefectul Județului Constanța, Dan Jeacă, a participat la un prânz festiv organizat la baza americană, cu prilejul Zilei Recunoștinței, alături de primarul orașului Mihail Kogălniceanu, Anca Belu; de primarul Constanței, Decebal Făgădău; dar și numeroși reprezentanți ai forțelor armate române.

„De Ziua Recunoștinței, ar trebui cu toții să ne luam un răgaz să reflectăm asupra binecuvântărilor pe care le primim în viața noastră.  Eu sunt recunoscător pentru multe lucruri –  pentru familia mea, pentru această mare națiune pe care o slujesc, partenerii și aliații excepționali cu care lucrăm aici și multe alte lucruri cu care m-a binecuvântat Dumnezeu”,  a spus comandantul bazei militare, unde sunt trupe americane si canadiene.  .

Prefectul Județului Constanța a mulțumit pentru invitație și  a întărit mesajul colonelului Murray cu vorbele unui mare gânditor cum că           „nimic nu este mai onorabil decât o inimă recunoscătoare” și că, pe lângă a ne exprima gratitudinea în cuvinte, trebuie „să nu uitam să și trăim mulțumirea prin faptele noastre”.

Oficialii și militarii au mâncat împreună curcan și tort în popotă și au mulțumit , în final, bucătarilor pentru bunătățile pregătite pentru această zi de sărbătoare.

fagadau jeaca belu americani 2

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *