Jeacă, la finalul mandatului de prefect al Constanței: „Plec cu sentimentul datoriei împlinite!”

În ședința de Guvern de marți, 10 decembrie, prefectul Dumitru Jeacă a fost eliberat din funcția pe care o ocupă la nivelul județului Constanța. În locul acestuia, ca prefect interimar, a fost desemnat Ionuț Done, unul din cei doi subprefecți ai Constanței.

A venit rândul PNL să facă propunerea de prefect, iar acesta va fi – întrucât este singura propunere – George Niculescu, consilier județean și președintele interimar al PNL Năvodari.

La final de mandat, Jeacă a transmis un mesaj constănțenilor:

„Dragi locuitori ai județului Constanța, mărturisesc că pentru mine a fost o onoare să îndeplinesc funcțiile de subprefect și prefect al județului Constanța în perioada 23 iunie 2017- 10 decembrie 2019. Plec din această instituție cu sentimentul datoriei împlinite și mândru că am reprezentat Guvernul României și interesele cetățenilor județului Constanța. Toată această perioadă a reprezentat pentru mine o experiență care mi-a îmbogățit cariera din punct de vedere profesional și care mi-a dat posibilitatea de a cunoaște noi oameni: colegi cu care am colaborat excepțional, conducători de instituții publice centrale și locale, primari din județul Constanța, reprezentanți ai mediului academic, șefii misiunilor consulare, reprezentanții comunităților etnice, exponenți ai mediului de afaceri și nu în ultimul rând reprezentanți mass-media care și-au făcut meseria ireproșabil. Alături de dumneavoastră și împreună cu dumneavoastră am învățat lucruri noi și pentru toate acestea doresc să vă mulțumesc! Nu în ultimul rând, vreau să îi urez viitorului prefect mult succes și spor în toate!”, a spus Jeacă.

În ședința din 10 decembrie, Guvernul a decis schimbarea din funcție a 35 de prefecți și 11 subprefecți, inclusiv prefectul municipiului București. De asemenea, au fost numiți 13 prefecți și 2 subprefecți. Prefecții din alte cinci județe au fost schimbați la sfârșitul lunii noiembrie.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *