JCI Constanța demarează „Dăruiește Bucurie într-o cutie”, campanie umanitară pentru ajutorarea familiilor nevoiașe din comuna Peștera

JCI Constanța demarează o nouă campanie umanitară și face un apel către toți constănțenii : împreună putem ajuta alte suflete să zâmbească! Ceea ce pentru noi este o normalitate, pentru alții este o excepție. Echipa JCI Constanța a fost în vizită la 8 familii din comuna Peștera a căror realitate este cu totul alta decât a multora dintre noi.

CITEȘTE ȘI:

„Am găsit in ochiii copiilor de acolo multă tristețe, iar în inima părinților neputință. Au nevoie de noi toți, cel puțin pentru a le dărui un zâmbet, iar cu el vine și speranța”, au precizat reprezentanții JCI.

campanie umanitara

Campania umanitară “Dăruiește Bucurie într-o cutie”, care va avea loc pe data de 15 decembrie are drept scop ajutorarea a 30 de copii din 8 familii nevoiașe din comuna Peștera, județul Constanța.  Familiile au fost atent selectate de către membrii JCI Constanța împreună cu reprezentanți ai autorităților locale, luând în calcul condițiile precare în care aceștia locuiesc: gospodării degradate, lipsa de haine, alimente de bază sau electrocasnice necesare.

CITEȘTE ȘI:

Cei care doresc să facă o donație trebuie să se înregistreze într-un formular, AICI! Veți găsi membrii familiilor la care va ajunge donația dumneavoastră (exemplu: Eva, 2 ani). Apoi aveți nevoie de o cutie goală, hârtie de împachetat cadouri și produse pe care să le oferiți din inima familiilor nevoiașe. Acestea pot fi jucării, cărți – de citi sau colorat, conform vârstei, articole școlare (caiete, creioane, penare, ghiozdane etc) alimente neperisabile, produse de igienă, articole vestimentare (haine, ciorapi, dresuri, fular, căciuli, geci groase, încălțăminte etc), dulciuri, decorațiuni de Crăciun, vitamine, o felicitare, o scrisoare personalizată de încurajare.

De îndată ce cutia-cadou este pregătită sunt puse la dispoziție rețelele de socializare, prin apel/sms 0753 301 389 / 0732 833 443 sau pe email office@jciconstanta.ro. Veți fi ulterior contactați de unul dintre membrii JCI Constanța pentru a prelua donația. De asemenea, trebuie să menționați pe cutia-cadou numărul familiei (de la 1 la 8), numele și vârsta copilului/adultului ales.

  Data limita de predare a cutiilor cadou este 11 Decembrie 2019.

Faceți un cadou exact așa cum v-ați dori să-l primiți și dumneavoastră!

Dacă doriți să donați dulapuri, frigidere, televizoare, mașini de spălat, cuptoare cu microunde etc. scrieți-ne un mail și vă punem în legătură cu responsabilii de familii care pot primi și distribui aceste produse.

În data de 15 decembrie membrii voluntari JCI Constanța se vor deplasa în comuna Peștera, județul Constanța pentru a preda cutiile-cadou celor 30 de copii din cele 8 familii nevoiașe. Persoanele care dețin mijloace de transport categoria B sau C se pot alătura caravanei noastre.

Donațiile constând în sume de bani se pot vira în contul:

ASOCIATIA JUNIOR CHAMBER INTERNATIONAL CONSTANTA

NR. ORD. REG COM/ ANUL: HJ31/24.03.2014, CIF: 33043911

Județul: Constanta

Cont: RO21BTRLRONCRT0235391701

Banca:  Transilvania Constanta

Vă rugam specificați la detalii plată: Campania Umanitară Peștera

Detalii la numerele de telefon : 0753 301 389 / 0732 833 443 sau e-mail office@jciconstanta.ro

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.