Jandarmii, la datorie: ordinea publică, asigurată la ceremoniile pentru comemorarea celor căzuți în Decembrie 1989

În acest sfârșit de săptămână,  jandarmii constănțeni vor asigura măsurile de ordine publică cu ocazia evenimentelor organizate în județul Constanța. Astfel, pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor și prevenirea faptelor de natură contravenţională şi penală,  jandarmii se vor afla în zonele în care se vor desfășura evenimentele programate în perioada următoare.

Pe timpul misiunilor oamenii legii vor purta discuţii cu cetățenii, le vor prezenta atribuțiile Jandarmeriei şi îi vor informa cu privire la respectarea normelor legale.

Având în vedere faptul că organizatorii estimează prezenţa unui număr mare de persoane la aceste evenimente, jandarmii constănțeni recomandă participanţilor:

  • să respecte indicaţiile organizatorilor şi ale forţelor de ordine;
  • să nu se implice în conflicte ce ar putea conduce la tulburarea ordinii şi liniştii publice;
  • să fie atenți la bunurile şi obiectele personale;
  • să supravegheze minorii pentru a nu îi pierde în mulţime;
  • să solicite sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului 112, în caz de urgenţă. 

În aceste misiuni  jandarmii vor coopera cu efective din cadrul I.P.J. Constanța, I.S.U. Constanța și din cadrul Poliției Locale.

Evenimentele anunţate până în acest moment la care oamenii legii vor fi prezenţi sunt următoarele:  partida de baschet masculin B.C. Athletic Constanţa – C.S.M. Focșani, astăzi 20 decembrie; evenimentul ,,Moș Crăciun pe bicicletă”, meciul de baschet  feminin C.S. Phoenix Știința Constanța – C.S. Agronomia București, precum și concertul de Crăciun la Mangalia, sâmbătă 21 decembrie;  ceremoniile militare și  religioase organizate pentru comemorarea eroilor căzuți în decembrie 1989 și meciurile de futsal în cadrul Trofeului Liga Old Boys, duminică 22 decembrie.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.