Jandarmii constănţeni omagiază Drapelul Naţional

Cu ocazia Zilei Drapelului Naţional, la sediile celor două unităţi de jandarmi din municipiul Constanţa, se organizează în această perioadă, o serie de activităţi menite să marcheze acest moment important pentru istoria românilor.

CITEȘTE ȘI:

Marți, 25 iunie a.c., drapelele arborate la cele două unităţi, au fost coborâte de pe catarg şi depuse la capela Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa. Preotul militar a oficiat  slujba de sfinţire, iar cele două drapele au rămas peste noapte în capela unităţii.

Astăzi, 26 iunie, manifestările dedicate acestui eveniment au debutat la sediile Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa şi Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanţa, cu arborarea Drapelului şi intonarea Imnului Naţional.  Totodată, istoricul şi însemnătatea Drapelului Naţional au făcut obiectul unui material care a fost prezentat personalului celor două unităţi.

De asemenea, începând cu ora 09.30, conducerile celor două unităţi au participat şi la ceremonialul militar şi religios organizat de autorităţi pe faleza din faţa Comandamentului Flotei, unde au fost asigurate şi măsurile de ordine publică.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *