Jandarmii constănţeni donează sânge pentru ajutoarea victimelor unor accidente

Peste 30 de jandarmi constănțeni participă joi la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa pentru a dona sânge  în scopul completării rezervelor sau pentru ajutorarea victimelor unor accidente,  fiind a doua acţiune organizată în acest an.

Jandarmii constănţeni, în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa, organizează periodic acţiuni al căror obiectiv îl constituie refacerea rezervelor sanguine atât de necesare salvării de vieţi omeneşti.

„Şi în anii precedenţi, oamenii legii s-au implicat în activităţi de donare de sânge, astfel încât la nivelul instituţiei acest gest a devenit o tradiţie. Prin aceste iniţiative, dorim să sprijinim recrutarea de noi donatori din rândurile constănţenilor şi fidelizarea celor care au mai donat, lansând un îndemn pentru toţi membrii comunităţii, să se alăture prin voluntariat  în acţiuni umanitare, în vederea acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța.

Acest demers este prilejuit de Ziua Internaţională a Donatorilor de Sânge, care se aniversează în fiecare an, în data de 14 iunie.

donare sange jandarmi 2

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *