Jandarmii constănțeni au confiscat produse „de firmă” în Costinești

În cursul zilei de ieri, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa aflat în misiune în zona de sud a litoralului a depistat doi bărbați și o femeie care ofereau spre comercializare peste 800 de articole vestimentare ,,la preţ avantajos”, în zona plajei din stațiunea Costinești. Cele trei persoane nu aveau documente de provenienţă a bunurilor respective, acestea fiind inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute.

marfa 1

Existând  suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesul verbal de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală şi l-au transmis împreună cu bunurile ridicate în vederea confiscării, structurilor de poliție în vederea continuării cercetărilor.

Recomandăm cetăţenilor să nu achiziţioneze bunuri comercializate în mod ambulant şi fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerţ, să sesizeze autorităţile abilitate”, au transmis reprezentanții IJJ Constanța.

marfa 2

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *