Jandarmii constănțeni, antrenament la sucursala constănțeană a BNR

Gruparea de Jandarmi Mobilă Tomis s-a alăturat, miercuri, unui exerciţiu de antrenament în zona Băncii Naţionale a României – sucursala Constanţa.

Scopul exercițiului a fost de a dezvolta capacitatea de interoperabilitate în sistem integrat, precum şi pentru verificarea capacităţii de reacţie a forţelor de ordine, în diferite situaţii. La acest exerciţiu planificat de către Direcţia Pază şi Protecţie Instituţională a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române au participat efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa şi Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, activitatea fiind organizată în contextul preluării pazei şi protecţiei instituţionale a Băncii Naţionale a României – sucursala Constanţa, de către efectivele Grupării Mobile Tomis.

Pentru a da un caracter realisticexerciţiului de antrenament planificat, s-a folosit muniţie de exerciţiu, aceasta având efect exclusiv acustic”, au precizat reprezentanții Grupării.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *