Jandarm constănțean… PEDOFIL: A molestat fiicele colegilor! IJJ: „Este dosar penal înregistrat la Tribunalul Militar”

Situație complicată chiar în mijlocul Jandarmeriei constănțene. Jandarmul adj. șef Cristian Filip, subofițer care executa serviciu chiar la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, a fost depistat de colegii săi că este… pedofil. La primirea informațiilor în acest sens, conducerea IJJ Constanța a sesizat imediat Parchetul. Jandarmul a molestat chiar fiicele minore ale colegilor săi, iar în luna iulie a acestui an a fost arestat.

Inspectorul șef al IJJ Constanța, col. Daniel Ferencz, a sesizat Parchetul, iar în prezent Cristian Filip este… liber, dar sub control judiciar și cercetat de Tribunalul Militar București, așa cum a confirmat Inspectoratul pentru TOMIS NEWS:

„Din momentul luării la cunoştinţă în luna iulie 2020, despre o suspiciune cu privire la comportamentul unui subofiţer, conducerea unităţii a dispus imediat sesizarea unităţii de Parchet Militar competente. Asigurăm în mod ferm opinia publică de faptul că am acordat şi vom acorda în continuare tot suportul necesar instituțiilor abilitate pentru clarificarea faptelor şi împrejurărilor cercetate, în prezent fiind pe rol un dosar penal înregistrat la Tribunalul Militar București – secția penală, în care nu s-a pronunțat o hotărâre judecătorească definitivă. Având în vedere prevederile art. 12 din Legea 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, în această etapă procesuală nu putem comunica alte informații, deoarece fac parte din dosarul gestionat de către instanța anterior menționată. Imediat ce ni se va transmite o hotărâre judecătorească definitivă, vom comunica toate informațiile de interes public, în funcție de finalitatea judiciară urmând a  fi dispuse și măsurile legale pe linie administrativă”, au precizat reprezentanții IJJ Constanța, pentru TOMIS NEWS.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *