JALNIC! A copiat până și un discurs al lui Obama! Chițac, acuzat din toate părțile de plagiat!

Faptul că milităria dată jos din pod pentru activitatea de partid este o greșeală fatală rămâne încă o necunoscută pentru candidatul PNL la Primăria Constanța, Vergil Chițac. Suflul academic și prestanța la care o firmă din București lucrează intens să îl arate constănțenilor pe Chițac exact așa cum nu este în realitate încep să scârțâie. De fapt, Vergil Chițac nu este în stare să scrie un discurs, nu poate să redacteze un program de guvernare locală și nu se diferențiază cu nimic de politrucii galonați și cu nasul pe sus, așa cum șade bine oricărui demagog ieftin.

La începutul lunii trecute, PNL defila la Constanța cu greii partidului, pentru o lansare cu pompă la Sala Sporturilor. Acolo, Vergil Chițac a avut un discurs. Nu a fost în stare să își pună sinceritatea pe foaie, așa că a apelat la un discurs al președintelui SUA, Barack Obama, din 2009, pe care l-a plagiat fără cea mai mică nerușinare.

Prezentăm în exclusivitate pasajele copiate de Chițac, pentru a-i folosi la scenetă ieftină de aplaudaci de partid:

 

copy1

copy3

DISCURS INTEGRAL BARACK OBAMA

DISCURS INTEGRAL VERGIL CHIȚAC

Nu este singura situație de plagiat care planează asupra lui Vergil Chițac. Președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, arată la rândul său cu degetul spre candidatul PNL, susținând că i-a copiat inițiativele, așa cum reiese de mai jos:

xx1

xx2

xx31

 

Pe de altă parte, candidatul independent la Primăria Constanța, Andrei Popescu, susține că Vergil Chițac a copiat din programul de guvernare locală, „Restart Constanța”, inițiat de Mihai Petre! De altfel, programul lui Petre a fost primul lansat pe piață.

„Original, n-am ce zice… De fapt ce pretentii sa avem, cand mare parte din programul asumat de dansul, este copy-paste dupa “Restart Constanta”, program la care a muncit Mihai Petre”, a precizat, joi, Andrei Popescu, făcând referire la inițiativa candidatului PNL cu privire la transportul în comun.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

4 comentarii la „JALNIC! A copiat până și un discurs al lui Obama! Chițac, acuzat din toate părțile de plagiat!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *