JALE la București cu listele lui Felix Stroe pentru alegerile parlamentare (UPDATE)

UPDATE

Vineri, 16 octombrie, conducerea centrală a PSD s-a întâlnit cu preşedinţii organizaţiilor judeţene pentru a dezbate listele pentru alegerile parlamentare. Listele propuse de președintele PSD Constanța, Felix Stroe, au primit într-un final undă verde din partea președintelui Marcel Ciolacu.

Potrivit consilierului lui Marcel Ciolacu, în discuțiile cu privire la Constanța nu au fost mari obiecții, astfel că nu vor exista modificări în ședința Biroului Politic Național care va avea loc luni, 19 octombrie.

La ședința de vineri, de la Constanța, a participat doar Felix Stroe, care a reușit să sucească decizia inițială de neacceptare a listelor.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Conducerea centrală a PSD s-a întrunit vineri după-amiază pentru a discuta listele organizațiilor județene pentru alegerile parlamentare. Două organizații au fost respinse, fiind vorba de Arad, Brăila, Brașov și… Constanța!

A fost tămbălău mare joi seară la PSD Constanța, cu prilejul ședinței Biroului Permanent Județean, unde s-au stabilit listele de parlamentari. Social-democrații de la municipiu au organizat, la propriu, un protest împotriva președintelui Felix Stroe, care, în toiul nopții, a ieșit triumfător din această ședință, propulsându-se cu de la sine putere pe primul loc la Senat. Stroe a anunțat lista:

Senat:

  1. … Felix Stroe
  2. Liviu Brăiloiu
  3. Dan Georgescu – primar Limanu
  4. Ștefan Mihu
  5. Mariana Gâju

Camera Deputaților

  1. Marius Horia Țuțuianu
  2. Cristina Dumitrache
  3. Decebal Făgădău
  4. Lucian Lungoci
  5. George Vișan

Felix Stroe a invocat jenantul aspect potrivit căruia primarii PSD din județ l-au implorat, cu lacrimi, să nu plece din partid și să deschidă lista la Senat. Prosteala ieftină nu a funcționat la București, unde chiar președintele Marcel Ciolacu a anunțat în ședința de astăzi că nu va accepta listele propuse de PSD Constanța. În realitate, nu cea a lui Felix Stroe, primarii au avut două solicitări punctuale: George Vișan să rămână parlamentar, el fiind de altfel și cel mai activ deputat al PSD Constanța în ultimii patru ani și Lucian Lungoci să prindă un loc eligibil.

VA URMA!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *