Deputatul PSD de Constanța Iulian Iancu infirmă speculaţiile cu privire la plecarea de la PSD la Partidul Ecologist Român. Rămas în afara listelor pentru alegerile parlamentare, Iulian Iancu anunţă vineri că se retrage din politică.

Este adevărat că am fost invitat, am mulţumit si le am spus ca nu voi continua dimensiunea politica din viaţa mea. Le urez mult succes tuturor colegilor indiferent de zona politică pe care vor activa. Personal, am încheiat capitolul politică, a fost o etapă a vieţii în care mi-am folosit expertiza în domeniul politic. M-am dedicat acestei perioade având conştiinţa împăcată că am făcut tot ce este mai bun pentru sistemul energetic, pentru România, pentru oameni, chiar dacă pare desuet ceea ce spun. Consider capitolul politic închis şi pe această cale vreau să le mulţumesc colegilor, tuturor colaboratorilor şi partenerilor. Nu plec la altă formaţiune politică, ci voi rămâne un simplu membru al PSD, nu o să mai fiu activ”, a spus Iulian Iancu.

Iulian Iancu a fost peste 14 ani președintele Comisiei pentru industrii și servicii a Camerei Deputaților. Era considerat eminenţa cenuşie a PSD în domeniul energiei. Iulian Iancu mai deține funcția de președinte al Comitetului Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME).

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *