Iulian Iancu (PSD Constanța) cheamă încă un politician în instanță pentru afirmația cu „omul Rusiei”

Iulian Iancu, ales deputat PSD în 2016 în Constanța, județ cu care, de atunci, nu are nici o legătură, are însă o activitate intensă pe plan politic. Acuzat constant în ultimii ani că este omul Rusiei sau omul Gazprom, Iancu s-a săturat de anul trecut să mai suporte asemenea etichetări.

În ianuarie a.c., Iulian Iancu câștiga procesul cu președintele PNL, Ludovic Orban. Tribunalul Bucureşti a decis ca preşedintele PNL Ludovic Orban să-i achite deputatului PSD Iulian Iancu 20.000 de lei, decizia nefiind definitivă. Ludovic Orban l-a acuzat pe parlamentarul social-democrat că ar reprezenta interesele Rusiei și ale  companiei Gazprom în România.

Între timp, lui Iancu i s-a pus pata pe un USR-ist și anunță că o să-l dea în judecată și pe europarlamentarul USR-PLUS Cristian Ghinea dacă nu își cere scuze pentru afirmațiile că PSD-istul este omul rușilor.

„Sunt sigur că domnul Cristian Ghinea are probe indubitabile și poate oricând să demonstreze că sunt „omul rușilor”, drept pentru care îi acord trei săptămani să prezinte dovezile sau să își ceară scuze public. În caz contrar va fi obligat să aducă dovezi în fața instanței. De altfel, domnul Ludovic Orban, și el un lider politic „foarte bine informat”, a pierdut în fața instanței pentru aceeași cauză”, a anunțat, joi, Iulian Iancu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *