Italia începe vaccinarea cu a treia doză. Sunt vizați și cei peste un milion de români care trăiesc în Peninsulă

Guvernul italian se pregăteşte să înceapă administrarea unui al treilea vaccin împotriva COVID-19, în cursul acestei luni, pentru persoanele vulnerabile, cu sistem imunitar fragil, conform declaraţiilor făcute joi de ministrul italian al Sănătăţii, Roberto Speranza, transmite Reuters.

Vom începe inocularea celei de-a treia doze persoanelor fragile, în septembrie„, a declarat Speranza pentru presă, alături de premierul Mario Draghi.

În acest context, premierul Draghi a declarat că Italia pregăteşte extinderea utilizării aşa-numitului paşaport sanitar, necesar în prezent pentru călătorii pe distanţe lungi, pentru acces la numeroase activităţi recreative sau de divertisment şi, în acelaşi timp, obligatoriu şi pentru personalul din şcoli. El a mai precizat că Italia ar putea instaura obligativitatea vaccinării pentru toate categoriile de persoane, odată ce vaccinurile împotriva COVID-19 vor primi autorizaţia deplină din partea autorităţilor de reglementare ale UE şi a celor italiene.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Italia începe vaccinarea cu a treia doză. Sunt vizați și cei peste un milion de români care trăiesc în Peninsulă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *