IPS Teodosie recidivează la adresa catolicilor: „Ei NU au căință, de aceea se împărtășesc des…”

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, atacă din nou credincioșii catolici. După ce în urma cu câteva luni a iscat un scandal acuzând că e păcat să te închini în alte biserici decât cele ale consfesiunii din care faci parte, Arhiepiscopul Tomisului îi acuză acum pe catolici că nu știu ce este pocăința și ajung să se împărtășească și de mai multe ori pe zi. Atacul a fost lansat la postul de radio al Arhiepiscopiei.

Eu nu vă spun învățături ale mele. Știu că cei din apus au luat modelul de la care nu trebuiau să îl ia. Ei nu au căință, de aceea se împărtășesc des. Am auzit oameni mari din ortodoxie care spuneau „pai dacă se împărtășesc catolicii, cum să nu ne împărtășim și noi? Pai eu nu au dimensiunea căinței. Ei se împărtășesc și de 4 ori pe zi, atât se pot împărtăși. Un preot la catolici poate face 4 liturghii, că nu are nevoie de ajunare, de post, pentru că e schimbată rânduiala. Și atunci ne luăm după cei ce au modificat rânduiala apostolică?”, a spus ÎPS Teodosie.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “IPS Teodosie recidivează la adresa catolicilor: „Ei NU au căință, de aceea se împărtășesc des…”

  • duminică, 27 decembrie 2020 la 16:15
    Permalink

    RECIDIVA CONSTĂ ÎN SCHISMA XE LA 1054! ACOLO ESTE BUBA ȘI RECIDIVA, ODATĂ CU APOSTAZIA ERETIZILE ȘI LEPĂDAREA ORI MUTILAREA SFINTEI EUHARISTII, A TUTUROR SFINTELOR TAINE, A TUTUROR CELOR LĂSATE DIRECT DE HRISTOS CU LITERA CLARĂ CA „O CIRTĂ, O IOTĂ SĂ NU SE SCHIMBE, CĂCI ALTFEL, ANATEMA SĂ FIE!” RECIDIVĂ? NU TEODOSEI A INCENDIAT ȘI NU TEODOSIE A RAS BISERICILE ORTODOXE DIN ARDEAL ÎN NOPȚILE DE CRĂCIUN ȘI DE ÎNVIERE, UCIGÂND ZECI DE MII DE CREDINCIOȘI ROMÂNI, FIINDCĂ NU ȘI-AU LEPĂDAT CREDINȚA BIMILENARĂ ORTODOXĂ, CU O EREZIE FABRICATĂ UN MILENIU MAI TÂRZIU! LĂSAȚI ORTODOXIA ÎN PACE! VĂ DOARE??? SĂ VĂ DOARĂ CA PE MIHAI VITEAZUL, CA PE BRÂNCOVENI!!!…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *