IPS Teodosie continuă să își facă de cap: Slujbă în timpul interdicției de circulație

ÎPS Teodosie a oficiat sâmbătă liturghia la Catedrala Arhiepiscopală şi a anunţat că o altă slujbă va avea loc, începând cu ora 22:00, în condiţiile în care interdicţia de circulaţie intră în vigoare de la ora 23:00.

Sâmbătă, 2 ianuarie 2021, de la ora 8.00, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopala Sfinții Apostoli Petru şi Pavel din Constanţa, iar de la ora 22.00, va oficia Acatistul Sfântului Serafim de Sarov şi Acatistul Învierii. (…) Duminică, 3 ianuarie, de la ora 8.40, Ierarhul Tomisului va săvârși Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța”, a anunţat Arhiepiscopia Tomisului.

Anunţul făcut de IPS Teodosie vine după poliţiştii din Constanţa nu au aplicat sancţiuni înaltului ierarh care a oficiat slujba de Anul Nou în prezenţa a aproape 100 de credincioşi, în timpul carantinei, după ora 23, când circulaţia în oraş era interzisă din cauza restricţiilor.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “IPS Teodosie continuă să își facă de cap: Slujbă în timpul interdicției de circulație

 • sâmbătă, 2 ianuarie 2021 la 20:41
  Permalink

  TOMISNEWS, DACĂ AI PUTEA, I-AI LUA CAPUL, AȘA-I???
  SUBIECT MULT MAI COOL:
  1/ AVEȚI IDEE CÂTE NAVE CU ALIMENTE RADIOACTIVE SE IMPORTĂ ANUAL DIN UCRAINA-CERNOBÂL ȘI JAPONIA-FUKUSHIMA, FIIND APOI DISTRIBUITE CU ACTE ÎN REGULĂ ÎN MALLURI???
  2/ AVEȚI IDEE CÂTE PERSOANE MOR ANUAL ÎN ROMÂNIA, DATORITĂ CANCERULUI GENERAT DE ALIMENTELE RADIOACTIVE?…
  3/ AVEȚI IDEE CÂȚI ROMÂNI FAC ANUAL CANCER TIROIDIAN, DE CÂND ADRIAN NĂSTASE A OBLIGAT ÎNTREAGA POPULAȚIE SĂ CONSUME SARE IODATĂ CHIAR DACĂ SUFERĂ DE HIPERTIROIDISM, ACEASTĂ ACȚIUNE FIIND CATALOGATĂ ÎN ACTELE DE LA GENEVA ȘI NÜREMBERG, DREPT CRIMĂ DE GENOCID?…
  4/ AVEȚI IDEE CÂȚI ROMÂNI MOR ANUAL DATORITĂ CANCERULUI, CA URMARE A FOLOSIRII ÎN AGRICULTURA ROMÂNEASCĂ A INITIUMULUI, UNA DINTRE CELE MAI CANCERIGENE SUBSTANȚE, INTERZISĂ ÎN TOT MAI MULTE STATE???
  5/ AVEȚI IDEE CARE ESTE PROFITUL BĂIEȚILOR ȘMECHERI DIN COMANDAMENTUL POLITICO-MEDICAL, CARE CUMOĂRĂ DIN CHINA MĂȘTI NEOMOLOGATE NICI ACOLO, PENTRU PARADISURI FISCALE, REETICHETEAZĂ CONTAINERELE ȘI „CAPACELE” – PRIMELE CÂTEVA RÂNDURI, APOI LE REIMPORTĂ DE ACOLO ÎN ROMÂNIA, SPĂRGÂND BARIERELE DE CONTROL ȘI INTERDICȚII ALE UE, CU MĂȘTILE PE CARE SUNTEM OBLIGAȚI A LE PURTA, DEȘII FACTORII DE DECIZIE CUNOSC OFICIAL CĂ MINIM 95% DINTRE ACESTEA SUNT PERMISIVE LA VIRUȘI???
  ȘTIȚI CĂ ASTA SE CHEAMĂ CRIMĂ DE GENOCID, FĂRĂ GLUME ȘI FĂRĂ METAFORE, CONFORM ACELORAȘI CONVENȚII DE LA GENEVA ȘI NÜREMBERG , FAPTE IMPRESCRIPTIBILE ȘI CARE NU BENEFICIAZĂ DE IMUNITATE PARLAMENTARĂ, DIPLOMATICĂ, ETC.???
  ȘTIAȚI CĂ FIIND PERFECT ÎN CUNOȘTIINȚĂ DE CAUZĂ, PRIN TĂCEREA OFICIALĂ ABORDATĂ, DEVENIȚI COMPLICE AL FĂPTUITORULUI???
  6/ ȘTIAȚI CARE SUNT CIFRELE-FIE ȘI APROXIMATIVE-ALE EXPORTULUI DE CAPITAL AL SECTELOR, PRECUM ȘI INFUZIA DE CAPITAL PRIMITĂ DE LA ANUME ENTITĂȚI, PENTRU ACȚIUNI BINE CONCENTRATE CONTRA BISERICII ORTODOXE ROMÂNE, ACȚIUNI CE SE ÎNCADREAZĂ PENAL ÎN ATENTAT LA SIGURANȚA NAȚIONALĂ, DEOARECE PESTE 95% DIN POPORUL ROMÂN ESTE CREȘTIN ORTODOX, ASTFEL CONSTITUIND ÎNSĂȘI FIINȚA NAȚIONALĂ???
  SUMELE EXPORTATE MERG ÎN PARADISURI FISCALE, FAVORIZATE MULT DE RECENTELE ARANJAMENTE ALE LEGII FIRMELOR OFFSHORE, AVÂND PRINTRE AKȚI PĂRINȚI, PE CLAUS IOHANNIS???
  GURILE RELE NE SPUN CĂ SUMELE EXPORTATE ILEGAL, AR DEPĂȘI DE 2,5x PIB-ul ROMÂNIEI!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *