Iordache îngroapă securea războiului cu Vrabie și își pune cenușă în cap: „Și eu l-am tocat pe Moinescu, el pe Pintilie, din păcate se practică asta în administrație și îmi pare rău”

Liberalii constănțeni radiază de fericire, întrucât un primar de municipiu, Valentin Vrabie de la Medgidia, s-a înregimentat în rândurile lor, în plină campanie electorală și cu bătaie lungă până la alegerile locale de anul viitor.

Luni, Biroul Politic Județean al liberalilor a validat adeziunea lui Vrabie, în unanimitate! Nimeni nu a fost împotrivă, nici măcar fostul primar de la Medgidia, consilierul județean Marian Iordache. În opinia lui Vrabie, Iordache este unul dintre foștii primari ai Medgidiei, printre care și Dumitru Moinescu, care au îndatorat orașul până în 2030. Astfel, Iordache, potrivit lui Vrabie, a fost în ultimii trei ani un gropar al Medgidiei, conducând o administrație defectuoasă. Între timp, odată cu intrarea lui Vrabie în PNL, Iordache este într-o situație ingrată: coleg cu… adversarul! Sau… nu chiar, după cum ne-a precizat consilierul liberal.

„El este primar, eu nu sunt primar, membrii PNL suntem toți cei de aici… Eu nu am candidat la primărie, nu am intrat în conflict în nici un fel. El a candidat, a câștigat. Dacă e așa (că a îndatorat Medgidia – n.r.) trebuia să mă dea în judecată! Dar, nu cred că se pune problema în acești termeni. De obicei, se aruncă vina pe fosta guvernare și nici domnul Vrabie probabil nu face excepție de la regula asta, dar pe mine nu mă deranjează. Poate să spună oricine, orice, pentru că suntem într-o țară liberă! Nu am o impresie nici proastă, nici bună până acum despre persoana respectivă. Dovadă că am votat în unanimitate în BPJ, nu mi-a ridicat nimeni mâna cu forța sau să mă convingă. Eu îi urez succes, sper să se descurce și în funcția de președinte la PNL și în funcția de primar în continuare și vom vedea la alegeri. Cetățenii se exprimă: dacă face lucruri bune, va fi ales, dacă nu face lucruri bune va fi altcineva. Eu nu am de gând să candidez la Medgidia, nu mă interesează poziția respectivă. M-ați luat prin surprindere pentru că nu înțeleg cum trebuie să mă simt… Sunt practici… și eu l-am tocat pe Dumitru Moinescu și Moinescu pe Mircea Pintilie și tot așa! Se practică în administrație, din păcate. Când nu mai ești în funcție și privești în urmă, uneori și mie mi-a părut rău că am făcut astfel de acuzații. Am făcut și eu ca primar la cei dinaintea mea. Realitatea este că viața merge înainte și trebuie să privim către viitor, nu tot timpul către trecut, să învățăm din greșelile trecutului și cam atât”, a spus liberalul Marian Iordache, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *