Ionuț Anghel (candidat PMP): „Eforie arată ca un șantier nici pornit, nici terminat. Oriunde te duci nu e în regulă!”

La alegerile locale din 27 septembrie, PMP merge pe mâna lui Ionuț Anghel. În vârstă de 46 de ani, Anghel a fost consilier local la Constanța, timp de două mandate, în prezent fiind antreprenor și perceput ca un ambasador în orașul în care, consideră el, trebuie să fie mai degrabă stațiune.

În cadrul unei emisiuni la DOTTO TV, Ionuț Anghel a precizat că primarul, la modul general, nu mai trebuie să participe la campania electorală, întrucât pentru acesta ar trebui să vorbească ultimii patru ani, în timp ce ceilalți contracandidați au la dispoziție abia 30 de zile.

„Este o perioadă în care există foarte multă intoxicare, iar între promisiunile de acum patru ani și faptele din aceste zile au rămas doar niște scuze! Că nu am avut, că fostul regim, că fostul primar… Ne pricepem cel mai bine! Ca primar, eu nu aș mai participa la vot. Ar fi nevoie de o reconfirmare. Nu trebuie să te mai duci să ciocăni la ușa omului, e penibil din punctul meu de vedere ca un primar să mai ciocănească la ușa omului. Are patru ani la dispoziție, noi candidații avem 30 de zile! Un primar are patru ani, e o mare diferență! Suntem 11.000 de locuitori, în creștere, dar la vot ies din ce în ce mai puțini… Calitatea omului politic a scăzut, nu mă refer doar la Eforie, vorbesc la nivel național”, a spus Ionuț Anghel.

Potrivit candidatului PMP, actuala administrație locală condusă de liberalul Robert Șerban se comportă ca una de oraș, deși ar trebui să fie mai degrabă una de stațiune, întrucât Eforie, în esență, asta face: an de an găzduiește o mulțime de turiști, dar și de investitori:

„Aș putea să vorbesc mai mult despre ce nu s-a realizat… Sunt proiecte pornite de foarte mulți ani, sunt inițiate și de actualul primar, durerea mare este că suntem oraș, dar suntem stațiune! Oraș e și Medgidia, oraș e și Cobadin… și Băneasa revine la oraș. Odată la 8-9 luni vine la noi sezonul, vin musafirii. Administrația se ocupă ca una de oraș, nu de stațiune, aici e marea problemă, să înțeleagă locuitorii. (…) Nefuncționalitatea primăriei de acum nu o las 100% în cârca primarului, 100% e de vină că tolerează! Eu înțeleg că omul probleme acasă, că i s-a descărcat butelia repede sau că i-a venit curentul mult, nu e treaba primarului și avem investitori mari în Eforie, cu 500-600 de euro, un milion de euro și e umilit de unul cu 3-4.000 lei salariu, îi explică de fapt ce trebuie să facă… Orice întârziere de o săptămână, două, înseamnă dobânzi pentru omul ăla. Ca primar trebuie să îl chemi în fiecare zi la cafea, să îl ajuți, să nu se răzgândească, pentru că pierzi un investitor. Dacă el declară un milion de euro la autorizația de construire, nu ai cum să îți bați joc! (…) Nu avem scuze pentru felul în care arată acum Eforie! Că s-au atras fonduri europene, sunt de acord că s-au atras 18 milioane de euro… șantiere, dar nu le mai terminăm? Arată ca un șantier nici pornit, nici terminat, oriunde te duci nimic nu e în regulă!”, a mai spus Ionuț Anghel.

La Eforie mai candidează primarul în funcție Robert Șerban, fostul senator Christian Gigi Chiru (ALDE) sau, din partea PSD, Virginia Uzun.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *