Iohannis și… politica URII: USR și AUR NU au fost invitate la recepția de la Cotroceni, de Ziua Națională

Nici un lider USR și AUR nu va participa, miercuri, de 1 Decembrie, la recepția oferită de președintele Klaus Iohannis cu prilejul Zilei Naționale a României.

Deputatul USR Cristian Seidler a explicat marți, la Antena 3, că este „o decizie individuală” a fiecărui USR-ist care a primit invitație și că „nu există o decizie a partidului” în sensul boicotării evenimentului de către USR. „Unii colegi au ales să meargă în circumscripții” de 1 Decembrie, a zis deputatul. El a adăugat că președintele USR, Dacian Cioloș, nu a primit invitație la recepția de 1 Decembrie de la Cotroceni. „Nefiind invitat președintele partidului, pare un fel de boicot la adresa USR?”, a zis Seidler.

De partea cealaltă, liderul AUR, George Simion, a precizat luni seară la RTV că „oricum nu veneam”, pentru că „noi l-am invitat (pe Iohannis – n.r.) la acțiunea noastră pe care o facem în fiecare an la Alba Iulia, capitala Marii Uniri, care e aproape de locul în care el joacă des golf”.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Iohannis și… politica URII: USR și AUR NU au fost invitate la recepția de la Cotroceni, de Ziua Națională

  • marți, 30 noiembrie 2021 la 20:07
    Permalink

    1 decembrie este ziua nationala a Romaniei nu ziua lui Johannis.Gest reprobabil politizind aceasta zi prin neinvitarea USR la receptia oferita cu aceasta ocazie.Aici se vede marlanismul unui presedinte abject.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.