Iohannis s-a răzgândit: A trecut de la „am învins pandemia”, la „pandemia nu s-a încheiat”. Mesaj pentru elevi: „Vaccinarea este esențială”

Președintele Klaus Iohannis s-a răzgândit și dacă în urmă cu trei luni „decreta” că „am învins pandemia”, acum, când numărul cazurilor este în creștere, Iohannis consideră că „nu s-a încheiat pandemia”.

În același timp, trebuie să fim cu toții conștienți că pandemia nu s-a încheiat. Este important să respectăm cu strictețe măsurile stabilite de autorități, pentru a ne proteja pe noi și pe cei dragi nouă.”, a spus Klaus Iohannis.

În luna iunie, când numărul de infectări era scăzut, președintele spunea că România a învins pandemia și arăta că vaccinarea a fost un succes.

Campania a fost un succes, practic am oprit pandemia. Faptul că avem așa puține cazuri – nu mai avem un interes foarte mare pentru vaccinare”, spunea Klaus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a participat la ceremonia de deschidere a anului școlar 2021-2022 la Liceul Tehnologic „Carol I” din Valea Doftanei, Județul Prahova. În discursul său, președintele a spus că va depinde de fiecare dintre noi cât de mult vor rămâne școlile deschide și a explicat că vaccinarea este esențială.

A trebuit să ne adaptăm cu toții cât se poate de repede și de bine pentru a continua procesul de educație, concomitent cu apărarea sănătății oamenilor. Și în acest an, reînceperea anului școlar are loc, din păcate, tot sub spectrul pandemiei. Tocmai de aceea, menținerea școlilor deschise cu prezență fizică depinde de responsabilitatea fiecăruia dintre noi, respectarea normelor sanitare și vaccinarea fiind esențiale.”, a spus Klaus Iohannis.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *