Iohannis NU crede în fraudarea votului. „În 2020 încă avem discuții aprinse. Vorbim de practici toxice folosite în trecut”

Președintele Klaus Iohannis a avut miercuri declarații de presă la Palatul Cotroceni și, cu acest prilej, a precizat că nu crede că s-au produs fraude la alegerile locale de duminică. Șeful statului a subliniat că un pas a fost deja făcut și că la alegerile parlamentare din 6 decembrie PSD trebuie trimis în istorie.

„Un pas a fost deja făcut. Rezultatele alegerilor locale de duminică au arătat că cetățenii își doresc administrații eficiente, care să servească interesul public. În decembrie, trebuie să continuăm acest drum. Pentru dezvoltarea României, majoritatea nocivă, prin încercări repetate de a dinamita inclusiv economia românească, poate fi sancționată doar prin vot. Este inadmisibil ca în 2020 să avem încă discuții aprinse despre fraudarea votului. Este inadmisibil ca practici toxice folosite în trecut continuă să fie îmbrățișate de politicieni retrograzi, care nu înțeleg că minciuna și dezinformarea nu mai sunt tolerate de români. Alegerile parlamentare sunt cele care pot trimite în istorie acest mod nociv de a face politică”, a spus Klaus Iohannis.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *