Iohannis, dezlănțuit pe PSD: „Depunerea unei moțiuni de cenzură este o dovadă de maximă iresponsabilitate”

Au fost dezbateri politice, luni, cu participarea prim-ministrului Ludovic Orban, la solicitarea Grupului parlamentar PRO Europa, cu tema „Măsuri de relansare a economiei României și de atenuare a efectelor negative provocate de epidemia de coronavirus”. Cu acest prilej, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a arătat că social-democrații vor depune o moțiune de cenzură pentru dărâmarea guvernului Orban.

Președintele României, Klaus Iohannis, a avut marți, de la 17:00, declarații de presă la Palatul Cotroceni, în care s-a dezlănțuit din nou pe PSD, acuzându-i pe politicienii din acest partid că sunt iresponsabili.

„Este foarte grav că unii politicieni încurajează nerespectarea legii. Sunt aceiași care fac tot posibilul pentru ca efortul național să eșueze. În vreme ce prioritatea noastră este protejarea cetățeanului, prioritatea PSD este, culmea, dărâmarea guvernului, așa cum a anunțat cu mândrie liderul acestui partid. Depunerea unei moțiuni de cenzură este o dovadă de maximă iresponsabilitate. Sunt aceiași politruci de 30 de ani. PSD are combinații meschine pentru a dat jos un guvern angajat într-o bătălie contratimp pentru protejarea viețiilor românilor. O criză politică suprapusă pe o criză sanitară. Asta își dorește PSD pentru România. România nu mai poate rămâne blocată în trecut. România are nevoie de resetare și reconstrucție”, a spus Klaus Iohannis.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *