Iohannis, de Ziua Voluntarului: „Mâine suntem cu toții implicați. Vă invit să mergem la vot!”

Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut sâmbătă seară declarații de presă, la finalul întâlnirii cu voluntarii SMURD și studenții mediciniști voluntari la Detașamentul de Pompieri „Mihai Vodă” din București, cu prilejul Zilei Internaționale a Voluntarului.

iohannis smurd isu

Șeful statului a fost acompaniat de șeful DSU, Raed Arafat, a stat de vorbă cu personalul și a vizionat autospecialele SMURD. Totodată, Iohannis a asistat și la simularea unei intervenții:

iohannis smurd isu1
iohannis smurd isu2

Klaus Iohannis nu s-a putut abține nici la acest gen de eveniment și a avut un nou mesaj electoral. Mulțumind voluntarilor pentru implicarea lor, șeful statului a subliniat că mâine, la alegerile parlamentare, suntem cu toții implicați:

Este extraordinar să avem în România mii și mii de voluntari, care se implică în foarte multe activități. Îi felicit pe toți și îmi exprim toată aprecierea și gratitudinea. Sunt exemple demne de urmat și în aceste săptămâni și luni dificile de pandemie ajutorul lor a fost extrem de valoros. Tot despre implicare vorbim și mâine. Mâine suntem chemați să ne implicăm cu toții, prin vot, pentru viitorul României. Mâine mergem cu toții la vot!”, a spus Klaus Iohannis.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.