Iohannis a IZBUCNIT la adresa protestatarilor: „Virusul NU dispare prin manifestări extremiste”

Președintele României, Klaus Iohannis, a izbucnit joi la adresa protestatarilor. Iohannis spune că virusul nu dispare prin manifestații extremiste și că românii trebuie să se vaccineze.

Astăzi putem privi cu optimism către normalitate datorită eforturilor extraordinare ale cercetării medicale. Astăzi putem privi cu optimism către normalitate datorită eforturilor extraordinare ale cercetării medicale. Trebuie să le fim recunoscători celor care își dedică viața acestui domeniu și își pun întreaga experiență și cunoaștere în dezvoltarea de vaccinuri și tratamente pentru salvarea vieții oamenilor. Avem, iată, la îndemână soluția care ne va permite să stopăm pandemia și să ne recăpătăm normalitatea care ne lipsește atât de mult. Se numește vaccin! Virusul care ne-a afectat dramatic existența în ultimul an nu dispare prin violență și manifestări extremiste, ci prin imunizarea cât mai multor oameni cu vaccinuri eficiente. În perioada imediat următoare vom primi un număr semnificativ de doze și astfel campania de vaccinare poate fi accelerată. Mulți dintre noi au pierdut pe cineva drag, alții au suferit profund în urma infectării cu acest virus. Costurile sociale și economice au fost și continuă să fie uriașe. Putem însă să punem capăt acestei pandemii și îi îndemn pe români să aibă încredere în beneficiile imunizării și să meargă în număr cât mai mare la centrele de vaccinare”, a spus Iohannis.

Astăzi, șeful statului, în semn de recunoaștere a valorii colectivului de specialiști de elită ai medicinei românești și a contribuției Institutului „Cantacuzino” la dezvoltarea cercetării științifice medicale, la aniversarea a 100 de ani de la înființare, a decorat această prestigioasă instituție cu Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Mare Ofițer.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Iohannis a IZBUCNIT la adresa protestatarilor: „Virusul NU dispare prin manifestări extremiste”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *