Spread the love

De 1 decembrie, Platforma Unionistă Acțiunea 2012 și mișcarea politică România Mare în Europa vă invită la manifestațiile care se vor organiza la Alba-Iulia, cu ocazia Zilei Naționale a României. Cu prilejul împlinirii a 101 ani de la Marea Unire de la 1918, începând cu ora 9:00, va avea loc Marșul Unirii, care va avea ca punct de plecare Gara Feroviară din Alba-Iulia și ca punct final Cetatea Alba Carolina, pentru a omagia împreună împlinirea celei mai profunde doleanțe: Unirea tuturor românilor în granițele aceluiași stat!

CITEȘTE ȘI:

„Precum s-au strâns înaintașii noștri acum un secol din toate colțurile țării în Capitala Unirii, tot așa ne vom aduna și noi, din toată țara și din toate provinciile istorice unde mai bate măcar o inimă de român, cu steaguri tricolore, costume naționale și dragostea de țară în suflete, pentru a aminti de asemenea că Basarabia, întâia provincie care s-a unit cu țara mamă, nu mai face parte din trupul țării. Astfel, vă punem la dispoziție și o modalitate de transport până la locația desfășurării manifestațiilor: un autocar de 50 de persoane, la prețul de 120 de RON de persoană. Plecarea se va face din București, din fața Teatrului Național, la ora 22:00, pe 30 noiembrie. Întrucât cererea pentru acest eveniment este foarte mare, vă rugăm să vă rezervați un loc cât de repede cu putință. IMPORTANT: Vă rugăm să aveți la voi un tricolor, pentru a creea îmreună un moment coregrafic inedit!”, au precizat organizatorii.

Toate detaliile despre eveniment, disponibile AICI!

Tot la Alba-Iulia, în aceleași momente, se va lansa partidul mișcării politice România Mare în Europa.

„Vom fi la Alba pe 30 noiembrie și pe 1 decembrie și va așteptăm să ajungeți acolo măcar în ziua cea mare a Unirii, când vom lansa partidul nostru!”, au mai precizat organizatorii.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *