Învinsă în instanță, Primăria insistă pe Regulamentul Parcărilor: „În toate orașele țării există parcări rezidențiale și parcări cu plată!”

„Parcările rezidențiale, destinate riveranilor după ora 17:00!”, anunță, miercuri, reprezentanții Primăriei Constanța, care arată că „în toate orașele țării există parcări rezidențiale și parcări cu plată”.

„Cele rezidențiale pot fi utilizate de orice conducător auto pe parcursul zilei, dar trebuie eliberate după-amiaza. Același lucru se întâmplă și la Constanța unde, conform unei Hotărâri a Consiliului Local, în intervalul orar 08:00 – 17:00, parcările rezidențiale sunt libere și poate parca oricine însă, după ora 17:00, acele locuri sunt rezervate cetățenilor care au încheiat un contract în acest sens. Având în vedere multiplele cazuri în care constănțenii care au închiriat un loc de parcare nu au avut unde să își lase mașina atunci când au ajuns acasă, facem apel la persoanele care parchează în zonele rezidențiale să dea dovadă de înțelegere și să elibereze locul la solicitarea beneficiarului de drept. De asemenea, un bilețel în parbriz cu numărul de telefon al conducătorului auto care parchează pe locul altcuiva poate fi extrem de util și ne ajută să evităm situațiile neplăcute sau conflictuale”, au precizat reprezentanții municipalității.

Regulamentul parcărilor din municipiul Constanța a fost anulat pe 4 iunie de Tribunalul Constanța, însă este aplicabil până la o soluționare juridică definitivă.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.