Spread the love

Primăria Castelu a primit „undă verde” pentru o investiție necesară în comună. Grădinița din localitatea Castelu a primit, după îndelungi așteptări, acceptul pentru finanțarea de 500.000 EUR, care ar aduce, potrivit primarului Nicolae Anghel, „spații educaționale la cele mai înalte standarde”.

„Primesc această veste cu mare bucurie, mai ales acum în această perioadă, a cadourilor și a gândurilor bune. Consider că este un cadou pentru comunitatea noastră, îndelung așteptat și sunt bucuros că vom reuși să finalizăm lucrările la această grădiniță, care nu se află în cea mai bună stare. O modernizăm cu o sumă considerabilă și o transformăm într-un spațiu educațional la standardele cele mai înalte!”, a precizat primarul comunei Castelu, Nicolae Anghel.

„Din proiectele pe care noi le-am prezentat, acesta este primul care a trecut de faza evaluării și am fost notificați că este eligibil pentru finanțare. Grădinița se pune la dispoziția tuturor copiilor cu vârste între 3 și 6 ani din comuna Castelu. Avem 90 de zile la dispoziție să punem actele în regulă și să ieșim la licitație. Grădinița va fi modernizată, vom crea spații educaționale, le vom dubla practic, va fi reparat acoperișul, acum este cel din anii 1980 de când a fost construită clădirea și am tot avut probleme cu infiltrațiile. Va fi o grădiniță modernă, de secol XXI, așa cum merită copiii din Castelu! În perioada grea a primăriei, când am ținut locul primarului, am ținut foarte mult la acest proiect și, ca urmare, am primit aprobare”, a completat și viceprimarul Antoneta Prodan.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *