INTERVIU Marius Tulică (PNL): „În Constanța, am fost conduși în SPIRIT DICTATORIAL”

Marius Tulică este, în prezent, consilier local municipal din partea PNL și figurează pe lista de consilieri locali și pentru următorul mandat, care va fi conturat după alegerile de duminică, 27 septembrie. În urma unor schimbări în componența echipei liberale, Marius Tulică a intrat în 2018 în rândul acesteia și consideră că orașul Constanța și consilierii au stat sub semnul conducerii dictatoriale din partea majorității PSD. Despre mandatul care se încheie și cel care urmează, Marius Tulică ne-a explicat mai multe în cadrul unui interviu:

REPORTER: Se încheie un mandat administrativ plin de evenimente. Cum ai caracteriza ultimii patru ani? Constănțenii au avut parte de o bună conducere locală?

M. TULICĂ: Personal, mandatul meu de consilier municipal a fost mai scurt. Aproximativ 2 ani. Pot spune că atât noi consilierii locali, cât și constănțenii am fost conduși în spirit dictatorial, neavând șansa reală de a-mi exercita funcția de consilier în adevăratul sens al cuvântului. Ultimii 4 ani sub mandat Decebal Făgădău și PSD cred că nu trebuie să-i caracterizez eu, ci se caracterizează singuri doar aruncând un ochi oriunde în acest oraș.

REPORTER: Pe 27 septembrie, mergem din nou la urne, pentru a treia oară în nici doi ani. Cum ne va schimba destinele ceea ce vom face în această duminică?

M. TULICĂ: Am încredere că noi, constănțenii, vom fi mai uniți decât niciodată. Important este să ieșim la vot în număr cât mai mare și să alegem Vergil Chițac și echipa PNL. Un om cu o viziunea clară asupra dezvoltării acestui oraș cu nenumărate resurse, unele îngropate de actuala conducere altele lăsate în mod special încă nedezvoltate. Sunt încrezător că în 27 Septembrie vom pune umărul cu toții la „întinerirea și creșterea” orașului nostru.

REPORTER: Cum ți-ai dori să arate viitorul Consiliu Local Municipal Constanța?

M. TULICĂ: Viitorul CLM – să fim o echipă, formată din oameni de valoare, toți punând umărul real la ceea ce înseamnă Constanța nouă, Constanța mai aproape de occident.

REPORTER: Care sunt proiectele pentru Constanța care nu mai necesită amânare?

M. TULICĂ: Pare stupid, însă din păcate Constanța este un oraș trist. Sunt extrem de multe proiecte de prima urgență, însă dacă ar fi să nominalizez aș începe cu „Curățenia“ acestuia.

REPORTER: Care este mesajul tău pentru constănțeni?

M. TULICĂ: Constănțeni, pe data de 27 Septembrie, doar împreună putem schimba fața acestui oraș. Avem un singur tur, o singură șansă! Haideți la vot!

COMANDAT DE PNL CONSTANȚACOD AEP 21200012

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.